Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 13. september 2011

Mere kunst...

Så har jeg sørme gjort det igen. Altså lige kommet til at købe noget mere til væggen that is. Men det ER bare fedt, når man falder over noget kunst, som taler til een, og så kan det ikke nytte noget at vente (bliver jeg ved med at sige til mig selv....), for så er der sgu bare nogen andre, der køber det for øjnene af dig. Og det var så også hvad der skete, da jeg så dette billede første gang. Kunstneren var mødt op på loppemarkedet i Mølleparken med sine værker, og MetteVuns var jeg jo solgt. Jeg er bare sådan en klovn til at BESLUTTE mig, så vupti - lige dér mens jeg stod og overvejede hvilket billede jeg skulle vælge - kom der en anden køber  ind lige fra højre og købte for næsen af mig. Og så bliver man jo for alvor interesseret!! MEN så var det jo heldigvis så heldigt, at disse billeder også kunne købes hos TANK i Mejlgade, så dér ilede jeg ned den førstkommende ledige eftermiddag. Det er ikke en original tegning (hvilket jeg ikke kan se mig fri for at ærgre mig lidt over), men et print i ramme, men jeg synes bare at det er så skønt, skævt og finurligt (minder mig på een eller måde om Ib Spang Olsens pragtfulde tegninger som jeg husker fra min barndom....).

Daniel Van der Noor "uden titel"



Er det ikke fint? En hel by af skyskrabere forbundet af vasketøj. I love it :o)

Billedet er som sagt købt hos TANK, som rummer masser af skønt kunst til billige penge. Stedet er bestemt et besøg værd, og personalet er søde til at hjælpe....


4 kommentarer:

  1. Puha, det var heldigt, for det er godt nok fint! Jeg bliver ved med at love mig selv, at tage ned og drikke kaffe og kigge kunst.. Det kan være, jeg skal vente, til jeg har råd til at gå derfra med billeder hahaha..

    SvarSlet
  2. God stil der! Jeg må ned til Tank snart!!
    Kh
    Sonja
    sonja@webspeed.dk

    SvarSlet
  3. flot billede. hvad kostede det? var det inklusiv ramme?

    SvarSlet
  4. Hej Lea.
    Jeg kan faktisk ikke huske det helt nøjagtigt, men jeg mener, at det var omkring 500,- (og det var inkl. ramme, ja).
    Kh Charlotte.

    SvarSlet