Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 10. oktober 2011

And the WINNER is.....

drum drum drum drum drum........ Nr 16 :o)

Først vil gerne sige tak til alle jer, som har ønsket at deltage i give awayen. Det er jeg super glad for. Der var i alt 26 deltagende med 73 lodder, så det var til at overskue. Alligevel valgte jeg at ty til den knap så festlige (eller opfindsomme) Random.org., da tiden er en mangelvare i vores lille hjem i disse dage. Jeg beklager den manglende gøgl, men den må I så have til gode ;o)
Computeren viste dette resultat:

Og bag nr. 16 gemmer sig Anna Svenning med bloggen LaraLil. Tillykke til dig Anna :o) Anna er på alle måder en kæmpe inspiration for alle i blogland, så det glæder mig faktisk rigtig meget, at kunne bidrage med lidt den anden vej. Jeg har flere af Annas kreationer "LaraLil" til mine børn, og jeg kun sige, at jeg ønsker mig mere :o) Snyd derfor ikke dig selv, men skynd dig forbi Annas fine blog og bliv inspireret og glad....

Anna - vil du sende mig din adresse? Så sørger jeg for at du modtager en opsats inden så længe (der er lavet 2 nye siden give awayen blev skudt igang, så lad mig vide, om du stadig er mest til nr. 3, eller om det skal være een af de andre....)

Til alle I andre. Tak igen, fordi I var med.
God mandag aften.
/Charlotte

3 kommentarer:

  1. JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!

    Jeg havde sådan håbet, at det blev mig! Jeg sender en mail straks!!
    (Og tak for de søde ord - det blev jeg helt rørt over).

    KH
    Anna

    SvarSlet
  2. Ih, tillykke :) Lige præcis dig, Anna, kan jeg godt lige unde at vinde over mig ;) Hihi..

    SvarSlet
  3. Congratulations to the lucky winner and to you, my dear! So lovely candy! :D

    SvarSlet