Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 22. oktober 2011

Bamse bamlet

I går var Lærke og jeg i Musikhuset for at se Bamse danse bamlet. Det var på alle måder helt fantastisk, og jeg kan ikke sige mig fri for at jeg op til flere gange blev meget rørt. I det sekund tæppet gik op var Lærke fortryllet, og bare det, at se hendes store øjne rettet mod alt det magiske deroppe på scenen gjorde, at hendes lille mor fik en lille klump i halsen et par gange. For det var bare så fint det hele.... Små skyer kom ned med små balletpiger om bord, snevejr på scenen, bevægelige træer med dansende nymfer gemt bagved, Bamses autentiske hus, Bamses ihærdige - og dog så umulige - forsøg på at svæve, og bare lutter magi magi magi. Til allersidst kunne jeg dog ikke holde Lærke i sædet længere, så alt imens at alle salens øvrige børn endnu sad pænt i deres stole, dansede mit barn med ude i midtergangen. For nu HAVDE hun jo også lissom iklædt sig bamletskørt, og musikken indbød sådan til dans.... :o)

9 kommentarer:

  1. Hvor fint altså :-) glæder mig til at kunne lave sådan nogle ting med min lille Nanna.

    SvarSlet
  2. Ja, det skal du også gøre :o) (men altså - der var nu også store drengebørn til stede....) Super at du stadig er int. i vasen. Jeg kan jo også sagtens sende den, hvis du er mere til det?
    Knus C.

    SvarSlet
  3. Hvor lyder det bare hyggeligt.. Syntes det er ret sødt Lærke begyndte at danse , hehe..

    SvarSlet
  4. Jeg var også inde og så bamse bamlet med min datter på 3 år og fik det ligesom dig.. jeg måtte lige fælde en tåre da tæppet gik fra og min datter vinkede og råbte "hej bamse" Det var SÅ stort ;) (nu er jeg også selv gammel bamse-fan ;) )
    KH. Sarah

    SvarSlet
  5. :-) :-) Hej Charlotte !
    Jeg kan lige se Lærke for mig danse :-) Alfred og jeg var også inde og se forestillingen fredag (Maren havde vi parkeret i vuggestuen) og vi nød begge det HELE. Virkelig fin forestilling. Håber I alle har det godt - vi ses snart ! Knus fra Trine

    SvarSlet
  6. Haha hvor er hun sød. Synes det er så hyggeligt, at hun ville danse med! Min veninde Tine var også derinde med sine to drenge. de synes bestemt også at det var fint :)

    SvarSlet
  7. Sikke en skøn blog du har dig - og lækker loppebiks! Har straks gjort mig til fast læser. Håber, du finder tid til at kigge forbi hos mig.

    SvarSlet
  8. Min lille trold var inde og se Bamse-balletten i efterårsferien og syntes, at det var helt fantastisk! Det var en stor oplevelse for hende, som hun stadig snakker om. :)

    Dejligt at du meldte dig til min Give Away, så jeg kom herind på din blog. Jeg glæder mig til at følge med fremover.

    SvarSlet
  9. Kære alle. Undskyld jeg ikke har svaret jer, men noget må være gået skævt. Jeg fik først besked om, at nogen havde skrevet, da filibaba skrev tidligere i dag, og så blev jeg helt flov... Det beklager jeg meget. TAK for jeres hilsen!

    @ Sarah - tænk dig: der har garanteret siddet en helt sal fyldt med pjevsende mødre, mon ikke? Det vælger jeg i hvert fald at tro på. Så føles det mere legalt :O)

    @ Trine: Jeg kan ellers lige forestille mig Alfred dér med store øjne også! Tror desværre ikke vi ses d. 2. Jeg har ALT for meget om ørene pt, og Lærke har lige fået skoldkopper... :o(

    @ Katrine: Jamen du kender jo Lærke-pigen. Forestillingen varede i HALVTREDS minutter, og det er altså lang tid at sidde på sin 2½ års numse....

    @ Nostalgi og filibaba: velkommen til jer begge. Det er dejligt at I har lyst til at læse med. Der er lidt stille herinde for tiden, da jeg har meget travlt på arbejdet i disse dage. Snart håber jeg dog på, at jeg kan blive lidt blog-flittig igen... :o)

    Kh Charlotte.

    SvarSlet