Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 13. oktober 2011

Hamlet

Havde valgt at tage mine elever fra Silkeborg Gym med på Århus Teater for at se Hamlet ifm vores Shakespeare forløb. Det var på mange måder en ret fantastisk forestilling: Hamlet er svensk - og på den baggrund opstod der en masse skønt meta-teater, hvor det sproglige kunne udfolde sig. Stykket var et mix af genrer og var på den måde også meget publikums- (læs: gymnasieelevs) venligt. At lade Hamlet være svensk er et dristigt valg, men han udfylder rollen så fuldstændig fænomenalt (at de øvrige kun kan blegne en smule). Jeg giver forestillingen mine varmeste anbefalinger og kan kun opfodre til at man tager turen forbi det smukke teater, for at give sig selv en oplevelse af en klassisk tragedie iklædt postmoderne toner :-)




















- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Åh ja, det stykke vil jeg også gerne se. Godt, I havde en god tur!

    KH
    Anna

    SvarSlet
  2. Ja, det var super fedt. Men det slutter jo nu d. 24. så du skal skynde dig!! Det er BESTEMT et besøg værd :o) Håber du når det....

    SvarSlet