Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 1. oktober 2011

Sarah Hvass fernisering

Da jeg jo (som nogen måske allerede ved) er stor Sara Hvass fan (og sikkert fordi at jeg har købt en del værker af kunstneren også), fik jeg en invitation til hendes fernisering, som fandt sted hos Lyrum Rammer i Århus i dag. Udstillingen hedder "Indenfor Rammerne" og er virkelig superfin. Den viser meget fint Hvass' skønne unika-univers med et væld af de underfundige unikategninger samt et par nye malerier (som denne gang var indenfor temaet "morgen, dag/nat - og især spejlæg) :o)). Besøg evt. Lyrum Rammers hjemmeside og læs mere om udstillingen og Sarah Hvass' egen intention bag.

Det var rigtig rart at møde Sarah i virkeligheden og få sagt pænt goddag (når nu man har udvekslet et par mails efterhånden) - og ja, hun var jo bare lige så skøn og udtryksfuld som hendes kunst også er det, så det var bestemt fedt at hilse på :o)

Desværre bærer min "fotoreportage" lidt præg af, at jeg ikke kun var til udstillingen som kunstinteresseret, men også som mor (fordi mormor blev syg og alligevel ikke kunne agere barnepige), og derfor har jeg slet ikke fået hele stemningen med. Udenfor blev man nemlig mødt af en lille isvogn fra Paradis is, idet Sarah Hvass også laver en masse industrielt design, og bl.a. Paradis is har Sarahs unikke streg til at reklamere for sig overalt. Vejret var i top, og rundt omkring på små trappesten eller i små grupper nød folk et lille glas og et bæger italiensk is. En dejlig, dejlig dag i Smilets By .....

Mit yndlingsspejlæg (nederst til venstre) malet på hørbaggrund , der var med til at gøre farverne nærmest eksplosive

Udsnit af de vægmalerier, som var med til at præge rummet....

Unika tegninger i farverige rammer, loftsudsmykning og to-delt maleri "Dag og Nat".

3 kommentarer:

  1. DE er så fine hendes streger, ville gerne have været med til den fernisering:)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg er altså også ret begejstret for hende. Synd du ikke kunne være der - det var rigtig spændende :o)

    SvarSlet