Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 29. oktober 2011

Skabs-lykkelig...

Hov. Må da hellere lige huske at nævne i farten, hvor skabs-lykkelig jeg går rundt og er for tiden. Se lige, hvad der endelig pryder min væg i soveværelset: SKABSPLADS! (som i: jeg har faktisk tomme hylder, og en hel hylde til mit strygejern nu. WTF?). Men altså - det er jo dejligt. Sko og vinterjakker er af vejen. Sengetøjet kan ligge der uden at krølle. Og på toppen af det hele ligger dyner, skind og andet sæson-tøj gemt væk i store flet-kasser fra BOX-DE-LUXE. Skabene er fra IKEA.

Snapshots:

Mine darlings....
Et lille kig indenfor....

4-fløjet. Oh how I love it...

4 kommentarer:

  1. Woops.. så blev sengen lige vendt rundt... Det ser godt nok godt ud :)

    SvarSlet
  2. Hvor må det være dejligt med så meget skabsplads! Det er smart med måden skoene er opbevaret på. Herhjemme synes jeg, at der er sko over det hele; måske jeg skal ønske mig sådan et stativ?! :)

    SvarSlet
  3. Ja, altså - jeg er også selv vældig vældig tilfreds selv :o) Før lå der nemlig også sko ud over det hele her, og det var et mareridt at støvsuge. NU er det til gengæld bare lutter sjov ;o)

    SvarSlet
  4. De glade øjeblikke, tak du deler

    SvarSlet