Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 14. november 2011

Almost there....


... med ungernes pakkekalendere that is.... :o)

6 kommentarer:

  1. Det må være dejligt!!!!
    Her er jeg også godt i gang, men mangler lidt endnu, min er en god blanding af små dimser, genbrug, dvd'er, bøger og legetøj.

    SvarSlet
  2. Ih hvor hyggeligt.. Jeg skal lave til min mor , og vi skal bytte her d.23 , og jeg mangler altså lige 7 gaver endnu.. Så tror jeg tager et smut i tiger i dag, der må da kunne findes noget..

    SvarSlet
  3. Altså - nu er jeg der jo også kun NÆSTEN, men det var bare så befriende at få hele moletjavset pakket ind....)Gaverne her består vist mest af små dimser og legetøj. Ungerne er så små endnu, så de sætter ikke rigtig pris på andet end frugtstænger og en sjov pruttepude :o) :o) :o)
    Jeg har også været i Tiger - ellers tør jeg da slet ikke tænke på udgifterne ved projektet (som jo alligevel løber op i noget man skulle tro var løgn...)
    Kh Charlotte.

    SvarSlet
  4. Hvor hyggeligt :D Jeg glæder mig til jeg skal lave pakkekalender om 1-2 år..
    Fin blog du har her, har meldt mig som fast læser :)
    Jeg er selv ny i denne blogverden, så gik gerne forbi :)
    Mvh. Henriette

    SvarSlet
  5. Sikke dog mange pakker du har pakket ind (:

    Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

    http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

    SvarSlet
  6. @Henriette - velkommen til. Dejligt at du har lyst til at læse med. Jeg kigger snart forbi :o)

    @dytbat - jeg skal se, om ikke jeg når at kigge forbi inden måneden er omme. Tak for tippet :o)

    Kh Charlotte.

    SvarSlet