Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 10. november 2011

Skemafri dag...

... og VUPTI så hænger der pludselig 2 nye kjoler på mit garderobestativ. Det er egentlig ret besynderligt: min bunke af stile har ikke rettet sig selv, men til gengæld trasker jeg rundt i nye rober.... Livet er uransageligt (og dog så gennemskueligt) ;o)

Kjoler fra Snob.

3 kommentarer:

  1. Åh ja, det samme skete for mig i går - kun to lektioner, til gengæld omkring 2000 kr fattigere og underligt nok har mine stile heller ikke rettet sig selv?!?

    KH
    Anna

    SvarSlet
  2. Mums altså! Du skulle i øvrigt se min nye top, nye bælte og I-phone, som kommer med posten i næste uge... hvad man ikke lige kan klare en fredag eftermiddag... tsk tsk...
    Lækre kjoler :)

    SvarSlet
  3. Måske er det bare noget der kommer med kønnet?? Så er vi vel i princippet fri for skyld og kan vel i og for sig også overgive os til det uundgåelige. Har netop besluttet at jeg ikke længere vil forsøge at bekæmpe fænomenet. Tværtimod må det hyldes. Vi holder jo DK kørende, piger :o)

    SvarSlet