Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 30. april 2011

Nye duge i biksen....

Så er der netop lagt nye varer ind under "tekstiler". En masse, fine duge/bordløbere i forskellige størrelser.

... og så går turen ellers til loppemarked igen i morgen. Uh, kan næsten ikke vente. Selvom det kommer til at foregå med dobbeltklapvogn og to små røvere ved roret, så bliver det alligevel fint at komme afsted. Måske det bare bliver til mere oseri end egentlige fund så.... Men pyt med det. Så tager vi madpakken med og vandrer hen på legepladsen bagefter :o)

Husk at sige, hvis du har forskellige ønsker. Så leder jeg gerne efter det for dig....

torsdag den 28. april 2011

Mine Sarah Hvass'er....

Jeg abonnerer på BoligMagasinet, og i oktober 2010 gik jeg totalt på halen over en artikel de bragte om den københavnske kunstner, Sarah Hvass. Der var en boligreportage over hendes farverige hjem, som jo naturligt nok husede en masse af hendes egne værker. På stedet var jeg forelsket. Jeg havde længe ledt efter noget kunst til min væg, men da jeg så Sarah Hvass' malerier vidste jeg med det samme, at min søgning endte her. Hendes eldorado af farver og fine streg gik direkte i hjertet på mig, men desværre bragte artiklen ikke nogen adresse eller andet, som vidnede om, at man kunne købe disse værker nogen steder. Så jeg googlede "Sarah Hvass" og fandt frem til hendes egen hjemmeside i stedet. Og dette resulterede i en mailkorrespodence mellem mig selv og Sarah Hvass, som skrev at jeg sagtens kunne købe et værk direkte af hende (over mail). "Var der mon noget særligt jeg gik efter?", spurgte hun. Og ja - det var der jo. Især var jeg tosset med det maleri som var på forsiden af BoligMagasinet, og som hang over hendes egen sofa - så noget i den stil ville jeg gerne købe. Og til mit held skriver den søde Sarah så, at netop dette værk egentlig skulle med på en udstilling dagen efter, men hvis jeg var interesseret i det, kunne jeg sagtens købe det i stedet :o) :o) :o)
Så sådan gik det til, at jeg forelskede mig i et maleri i et blad - og en uges tid herefter hang det vupti hjemme på min egen væg. Jeg ELSKER det billede!!! Og jeg er simpelthen så glad for at jeg ikke tøvede med at skrive til kunsteren.


Sarah Hvass: "Kreds". Olie på lærred. 120x100

Boligreportage om Sarah Hvass.
Meeeeeeeeen, nu ender den lykkelige historie selvfølgelig ikke her. For jeg var jo nysgerrig efter at se, om jeg tilFÆLDigvis lige skulle have et enkelt billede mere med, nu jeg var i gang jo..... Og så gik det galt. Jeg kunne simpelthen ikke vælge og endte vist med at sørge for at den søde kunstner kunne invitere sin familie på en mindre rejse til de varme lande efterfølgende. I hvert fald "kom jeg til" ikke kun at købe 1 eller 2 eller 3 men faktisk 4 værker af hende, men de er af så forskellig karakter, at selvom min lejlighed ikke rummer mere end de godt 100 kvm, så synes det stadig mangfoldigt med de forskellige billeder i de forskellige rum. Se her, hvad jeg mere valgte:

Dette hænger i min spisestue og plejer at vække begejstring hos mine gæster:

Sarah Hvass "Møde". Tusch, indrammet. 100x70

Og dette hænger i min udestue. Her er jeg især vild med den naive, barnlige streg mikset med de geometriske linier:

Sarah Hvass: "Hestekys". Olie på lærred. 100x80

Og endelig købte jeg en tuschtegning leveret i paspartout og blå ramme. Denne står i min vindueskarm i spisestuen:

Sarah Hvass: "Mand med and". Tusch, indrammet. 12x17

Skulle du også have fået lyst til at kigge nærmere på nogle af Sarah Hvass' værker, kan du bl.a. besøge hendes egen hjemmeside her, eller du kan læse hendes blog (klik her), der viser både produkter (bl.a. industrielt design) og nogle af de artikler, der er skrevet om hende. Flere af hendes tusch-tegninger kan endvidere købes hos Lyrum Rammer i Århus. Disse er også indrammede i flotte, farverige rammer.

mandag den 25. april 2011

Nye varer i shoppen....

Så er der igen lagt lidt godter ind under de forskellige kategorier. Se under "lopper", "retro" og "klassikere".
Håber alle har nydt påsken og det dejlige solskinsvejr :o)

Wiinblad askebæger

søndag den 24. april 2011

Loppemarked i Mølleparken

Ahhh..... For første gang i 7½ mdr har jeg været uden børn idag. Not even fu***** kidding!! Tag ikke fejl - jeg elsker mine unger, men hold da OP hvor har det været skønt at kunne gøre ting i sit eget tempo, uden også hele tiden at være bange for at nogen bliver væk!!!

På programmet stod der "Loppemarked"!! Fantastisk at sæsonen endelig for alvor er skudt i gang, og denne gang gik turen til dejlige Mølleparken, Århus, hvor private solgte ud af deres guld og gemmer. Her kan I se dagens høst - og snart bliver der derfor også fyldt lidt op i biksen igen...


Vejret er jo som bekendt pragtfuldt for tiden, og dette smitter selvfølgelig også af på loppemarkedernes ånd. Idag var det bare dejligt, dejligt, DEJLIGT at gå rundt og ose. Nedenfor kan I se lidt stemningsbilleder ...




Og nu.... årets første (!!!) løbetur! Som jeg vil skåne jer for at fotografere, da motivet med garanti ikke kommer til at emme af samme glade ånd, som det I her har været vidner til.... :o)

God søndag til alle.

lørdag den 23. april 2011

Glade hænder og fødder.....

SÅ er det for alvor blevet forår, og mor og datters negle er blevet pyntet til anledningen :o)

I shoppen er der kommet et lille kitch kuk-ur til børneværelset....

fredag den 22. april 2011

Hvad loftet gemte på.....

Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at jeg stadig kan gå på loftet hjemme hos mine forældre og finde skønne, skønne ting, som jeg slæber med mig hjem. Måske er det fordi man bare er et nyt sted i sit liv de gange hvor man vover sig derop, og dermed har øje for nogen forskellige ting? Jeg ved det ikke. Men denne gang fandt jeg i hvert fald utrolige must haves til min datters lille køkken (pludselig så jeg i glimt mig selv lege med disse ting som barn), og så er det bare helt utrolig hyggeligt at de kan gå i arv nu :o)


Til mig selv fandt jeg en lille mintgrøn kakkel, som nu huser mit madolie, og i min mors gemmer i skabene fandt jeg et tæppe, som min mormor havde hæklet....


Og vupti - sådan kan man pludselig blive helt beriget med små gaver :o)

I dag har vi været på Tangkrogen for at besøge Cirkus Arena som er kommet til byen. Vi hilste på dyrene og spiste frokost på græsset lige foran elefanterne. Dejlig dejlig dag i solen.....



I shoppen er der blevet oprettet en ny kategori - "børn", da jeg jo som skrevet fandt guld på mine forældres loft. Noget af det er til salg her. God fornøjelse - og god weekend.

torsdag den 21. april 2011

Besøg hos dronningen

Ahhhh..... dagen idag bød på legeplads, frokost i det fri og .... tadahhhhh.... vagtskifte ved Marselisborg Slot. Nu er vi normalt ikke de store royalister, men for en lille 2-årig var det altså alligevel noget særligt at se soldaterne komme marcherende til lyden af tromme og fløjte, mens de gik helt flot på række!! Jeg lod mig rive med af stemningen og kastede både frugtstang, chokoladekiks og en is i svælget på den taknemmelige lille pode, som træt og mæt faldt i søvn på cyklen på vej hjem og lod sig bære op på 2. sal, hvor hun endvidere lod sig afklæde cykelhjelm, jakke, sko og strømpebukser, mens hun fint sov videre. Et sjældent tilfælde som må betegnes som nærmest magisk :o)



I shoppen er der endelig blevet lagt lidt flere varer ind. Se under "lopper", "retro" og "små møbler".
God påske :o)

søndag den 17. april 2011

Marked på Tietgens Plads

Med to alt for vågne børn drog jeg forventningsfuldt afsted til marked i det århusianske. Kan med det samme afsløre, at det med at rode i kasser og gemmer er noget lettere uden sine små poder om anklerne.... ;o) Det var dog bestemt turen værd alligevel. Vi kom nemlig tidligt,og derfor var der endnu mange fine ting at glæde sig over. Desværre bed vinden lidt i vores hænder og kinder, så vi blev ikke så længe.
Men se engang hvor fin stemning der var....





Det var heldigvis muligt at finde lidt gode lopper til shoppen - og sørme om ikke også der var lidt til mig selv. Som loppe-entusiast er det vel nærmest uhørt at gå fra et loppemarked uden en ny dims eller 4 i tasken ;o) Der bliver dog ikke lagt nye varer ind før om et par dage, men de ER købt!! ;o) Da det var områdets beboere der selv stod for lopperierne, var der til tider lidt langt mellem guldet, men hermed ikke sagt at det ikke var der, for der var bestemt fine ting. Så selvom det kun blev til få ting til shoppen denne gang, skal I glæde jer, for det er SKØNNE ting :o) :o) :o)


Fasanen  øverst til venstre var desværre allerede solgt, men tasken nede i højre hjørne (som har været Anne-Marie Helgers!) fik jeg med hjem. Nu skal jeg bare lige vurdere, om jeg overhovedet vil af med den, eller om den skal huse mit strikketøj ....

Og til sidst..... Mens mor gik og rodede i gamle sager med Albert i barnevognen, legede Lærke lystigt med de andre børn på legepladsen. En skøn formiddag, og selvom vinden var kold, slog den os ikke omkuld. Faktisk fortsatte vi vores færd videre på Ingerslevs grønt og -frugtmarked bagefter. Alt dette resulterede i en tilfreds mor og to trætte børn, som efterfølgende sov hele vejen i bilen ned til mormor og morfar. Så sådan gør man det.... :o)

fredag den 15. april 2011

Så blev det påske i det lille hjem....

Til trods for at Jesus hverken er blevet korsfæstet, død eller begravet endnu, sneg påsken sig alligevel lille så stille indenom i vores spisestue. Når foråret titter frem kan jeg slet ikke få nok af, at få det indendøre også, og derfor MÅ jeg bare hvert eneste år have lidt grene ind, så de kan springe ud i mine vaser. Vi har ikke længere det store udbud i haven, så ungerne og jeg har været på Ingerslevs Plads til grøntmarked, og her købte vi kirsebær-grene (som ses på billedet) samt tulipantræ-grene (hedder det det?).

Jeg synes, at mine Louboutin'er står i så skøn en kontrast til Lærkes fedtede, hjemmelavede påskekylling, at det var et foto værd. Den øvrige påskepynt er købt i "vores" nye butik på Strøget - Plint - som huser alskens skønne ting og sager i et sandt orgie af farver. Arkivskabet købte jeg for nylig på politiauktion med det formål at gøre lidt mere ud af pladsen til mine stiletter. Når jeg en sjælden gang ikke gider at kigge på dem alligevel, lukker jeg bare jalousien i. Men det er nu - som skrevet - en sjældenhed :o)



....og så har vi været i Netto. Go'e gamle Netto, som jo altid disker op med et eller andet uundværligt fra deres tilbudsøer. Jeg faldt over disse prikkede æg og de farvede bloklys, som jeg har parret med kyllinger fra Plint.

Og vupti - påske til næsten ingen penge. Eller.... det vil sige... det er jo ikke helt sandt. For at handle i Netto betyder for mit vedkommende altid at en enkelt liter mælk som regel koster minimum 300 kr, netop pga. de fordømte tilbudsøer....

Glædelig påske
(selvom vi er på forkant....) :o)

torsdag den 14. april 2011

I dagens anledning...

Fordi det jo har været den store dåbsdag i dag, synes jeg da lige at det måtte være på sin plads at vise min lille Albert (da han endnu var lille!!!) svøbt i sit Mary-sjal kreeret af farmor. Så lille og fin (kun 1 dag gammel), og så SOVENDE....


Idag - 7 mdr senere - er han bare en bandit, der ikke sover så meget længere. Men sød er han stadig :o)



På lørdag drager vi på loppemarked i nabolaget, og så håber jeg på at kunne fylde lidt godter i shoppen igen. Så husk at holde øje med bloggen indenfor nær fremtid.... :o) Skulle du have nogle ønsker af nogen art, forsøger jeg gerne at finde dette til dig. I så fald - skriv herunder, og så skal jeg se, om du/jeg har heldet med mig....

lørdag den 9. april 2011

Nyt design

Wuhuuuuu.... med en kyndig herre ved min side er det nu endelig lykkedes at få skabt et design, så man også kan LÆSE hvad der står i mine gadgets. Så værsgo - nu findes Loppelækkerier også i et fikst, læsevenligt design :-) :-) :-)

Ahhh.... smukke, smukke forår.

Det sker så sjældent efterhånden, at mine to små poder beslutter sig for at sove til middag på nogenlunde samme tid. Men i dag - af alle - gik tingene sørme op i en højere enhed, og begge børn slumrer endnu sødt (omend sikkert kun for en kort stund endnu).

Når så alle rugbrødskrummerne og det spildte mælk er tørret væk, og når legetøjet er blevet genforenet i en stor bunke ovre i det vante hjørne, så er det, at man har tid til at se sig omkring og opdage de små perler. At kigge ud fra vores udestue og se hvordan de små, forskellige gårdhaver langsomt vågner op til dåd, samt bare at se de fine husmure og tage - det gør mig simpelthen så glad. Prøv at se, hvordan livet ser ud fra 2. sal på Frederiksbjerg i Århus. Er det ikke bare pragtfuldt med pragtfuldt på?


.... og så den lille due og hendes mage :o) Tålmodigt har vi fulgt deres redebyggeri, som af uforklarlige årsager skulle være på mine naboers franske altan. Vi har studeret, hvordan de nøjsomt hentede grene, som dog allerede efter få sekunder slap fra dem igen pga det glatte underlag med det alt alt for store, gabende hul forneden. Men de var stædige (eller ikke for kvikke), og så pludselig en dag - vupti - så var det lykkedes de to små turtelduer (ja, for det er de jo....) at få grenene til at nå sammen, og nu lægger hun dér så fin, mens han flittigt flyver omkring og til og fra. Et enkelt æg er der dernede, og vi venter spændt på, hvornår der dukker et lille ekstra kræ frem fra reden....

Hvis det i farten kom til at lyde helt idyllisk med de sovende børn, så vil jeg alligevel allerede gerne lave det om. For i løbet af dette korte indlæg, er det nemlig lykkedes mig at løbe 2 gange ned i gården, fordi min ene drønnert bliver ved med at spytte/slå/tage sin sut ud. Hvorfor han bliver ved med det kan vist kun højere magter svare på. Hans mor ved det i hvert fald ikke. Og nu .... ta dah.... er hans storesøster vågnet og sidder ved min sidde med søvndrukne øjne og røde kinder. Men til trods for at de stille stunder kun varer ganske ganske kort, så er de alligevel fine og fortjener en lille plads her.... (heldigvis er timerne med mine børn fuldstændig lige så smukke, og nu gør vi os klar til en tur ud i solskinnet)

Nye varer i shoppen siden sidst: et sofabord samt 7 stks Aluminia ANNA SOFIE platter.

God weekend til alle.

torsdag den 7. april 2011

Stilleben i krogene


Når nu forårssolen alligevel ikke gider at skinne for fuld skrue, og når vinden rusker i ruderne som var det efterår - ja, så har jeg brugt dagen på at snige mig rundt i lejligheden for at finde små ideelle kroge til mine billeder til shoppen. Det har heldigvis vist sig at være drønhyggeligt at tøffe rundt og opdage sit hjem og sine ting på ny og ikke mindst at snapshotte (hermed et ord...) skønne stillebens af mine perler.


Jeg har en slem mani med at knytte mig for meget til mine ting, og at se dem i diverse opstillinger her på bloggen gør det ikke nemmere. Så bliver jeg pludselig helt i tvivl om jeg overhovedet er moden nok til at skille mig af med dem, eller om de fortsat skal bo i mine kroge rundt omkring. Med fare for at forsvinde helt i nipseri har jeg dog valgt at bavare blikket stift, ranke ryggen og gøre alvor af at sende de kære darlings videre på deres færd (dog får de lov til at leve videre i det lille hjem, indtil den dag bliver en realitet) :0)



Men arbejdet med min egen blog er ikke det eneste jeg fifler med. Jeg er for alvor ved at opdage "bloggerverdenen", AND I LIKE!!! Hold da op hvor er der fuld af kreativitet derude i det ganske land, og jeg kan kun sige til jer alle, at jeg er fuld af beundring for alt det I laver, og at I har fundet lige præcis jeres niche. Dette indlæg er derfor også en stor hyldest til kreativiteten, det unikke og fantasien. Keep going   :0) :0)

tirsdag den 5. april 2011

Flere darlings....

Se den lille fine lampe som gør sig så godt både i vindueskarmen, på natbordet, på klaveret osv osv osv under "Lopper" samt det absolut skønneste, hæklede sengetæppe under "Tekstiler".

Snart brager forårssolen forhåbentlig igennem for alvor, og så vil jeg glæde mig til at trave diverse loppemarkeder tynde for at rode lidt i gemmerne og opdage nye/gamle skatte. Findes der noget bedre end at mærke solen prikke i huden, mens man går på opdagelse og fordyber sig i finurlige historier og drømme - alt sammen måske fundet i en gammel blikdåse eller støvet konkylie ... Jeg elsker det i hvert fald, og jeg venter med længsel på at blive sluppet løs igen, for atter at vende hjem med plastic som i min verden funkler som var det guld :-)

Indtil loppelækkerierne igen dukker op har jeg varmet mig med min datters lille hånd i min og besøgt de søde rådyr i dyrehaven. Lærke bærer stolt hjemmets seneste indkøb: UGLEHUEN! Kan man andet end at elske den?



Glædeligt forår.

mandag den 4. april 2011

Nye varer

Så er der lagt varer ind under "Lopper", "Retro" og "Klassikere". Det er tilladt at ose og snuse, men skulle du være interesseret i en dims, skriver du selvfølgelig bare til min email som findes under "kontakt".