Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 30. maj 2011

Give Away



Efter nu i en rum tid at have fulgt alle de skønne give aways, som bliver udloddet her i blogland (og endda have været så heldig selv at have vundet en enkelt), synes jeg at tiden er inde til selv at komme på banen og udlodde min 1. af slagsen :o)

Da min blog jo - som navnet antyder - mest gør i loppefund, tænkte jeg, at præmien således også skulle være i denne ånd. Give Away Gevinsten er derfor et "gavekort" på 200,- på varer efter eget valg i min Loppeshop (som kan ses øverst i venstre side på forsiden af min blog). Men da shoppen jo ikke lukker ned i mellemtiden, kan jeg ikke garantere, at der vil være de samme varer d. 20. juni, hvor jeg trækker vinderen, som der er i dag. Til gengæld vil der måske være flere ;o) Skulle man vinde og finde en vare til mere end de 200,- betales blot differencen. Omvendt udsteder jeg også gerne et tilgodebevis på det resterende beløb, hvis man ikke helt kan finde varer for 200,-

Reglerne er som de som oftest ses:

1 lod: kommentar på indlægget her.
1 lod: fast læser (allerede oprettet eller nye)
1 lod: link fra egen blog (brug gerne billedet herover)

Skriv gerne med hvor mange lodder du deltager.
Jeg håber rigtig mange har lyst til at være med. Happy lottery :o)

Fabelagtige fødselsdagsgaver

For nylig fyldte jeg 35, og dette førte et INFERNO af skønne gaver med sig. Se bare hvor skønne ting mine dejlige veninder, familie og kæreste kom med:

Stort billede:
To stks hvide Raadvad gryder
En Raadvad emalje sommergryde med motiv
En kærestebuket :o)
En limegrøn salt- og peberkværn fra Nuance
En mintgrøn Weber bordgrill
To stks lysestager i træ. Støvet grøn og hvid
Strikket bamse (loppefund fra min søster)
Helbak porcelæn: to små skåle (een med trælåg) + smørskål med låg
Et par forgyldte øreringe med koral perler
To stks neglelak fra Essie

Små billeder:
- Min kære søster havde lavet en opgavebog til mig om Danmarks geografi. Dette skyldes min absolutte og nærmest beundringsværdige stedblindhed, som gør mig aldeles afhængig af min gps.Alle opgaverne svarer til ca. 3. klasse, men jeg har endnu ikke turdet begive mig i kast med dem :o) :o) :o) Jeg fik også et kort til bilen (men det har jeg nu ikke tænkt mig at bruge.... ) ;o)
- Gavekort til skønne stofledninger
- Tørklæde fra min søde veninde fra Uni.

Endvidere havde min søster fundet en pragtfuld bluse til mig på et loppemarked (den var dog desværre lige til vask, da billedet blev snupset), og min skønne veninde fra Vejle havde givet mig en smuk kjole fra Rosemunde. Desværre var den for stor, så hun fik den med tilbage for at bytte den. Glæder mig SIIIIINDSYGT til at få den igen :o)

Jamen, er det da ikke helt vildt så skønne ting, jeg er blevet rigere dette år? LOVE IT ALL!!!! :o)

torsdag den 26. maj 2011

Shopaholic på budget...

Idag tillod jeg mig selv den luksus at begive mig op på 1. salen hos Søstrene Grene. Det er en fryns jeg ikke har kunnet nyde, siden min søde Albert blev født, da man ikke kan medbringe barnevogne her. Men da begge børn idag er hos deres far, kan - hvad der plejer at være - umulige bedrifter pludselig lade sig gøre. Jeg besluttede mig for at lade mit shopping-gen udfordre, og blev enig med mig selv om, at shopperiet idag kun skulle stå i budget-købets tegn.  Det var en udfordring, men selvfølgelig ikke en umulig een af slagsen.  For ih du milde, hvor kan man da også finde fine ting til rundt regnet en tusse.
Mine 3 stop idag lød på:

1. Søstrene Grene (hvor jeg lod mig forføre af de turkise og lilla nuancer)
2. Magasin (hvor jeg lod mig friste af Soaked in Luxury....)
3. Hennes & Mauritz (hvor jeg vovede den nye, trendy buksedragt og fandt must-haves til ungerne...)


Søstrene Grene: 3 kagedåser, 2 fine trærammer, 2 metalkufferter, børneplaster med fine motiver, 2 koshiko dukker. Ialt: 210,-


H&M/Magasin: 2 stk buksedragter i 100% bomuld, 1 body + bukser (dreng), 1 bikini + badedragt, 1 top med flæser fra Soaked in Luxery. Ialt: ca. 1000,-

Og nej nej nej - jeg ved da GODT, at man ikke bliver frk. Lykkelig af at købe ting, men jeg må nu altså alligevel hårdnakket vedholde, at PRAGTFULDT - det er det simpelthen alligevel. Så længe jeg heller ikke bliver decideret Ulykkelig af det, så holder jeg altså fast i, at det må være een af mine yndlingshobbies .... Jeg vil vel egentlig også nærmest påstå, at man kan komme i helt god form af det. Jeg spæner i hvert fald rundt, og selvom poserne bliver tungere og tungere, så bider jeg bare tænderne sammen og FORTSÆTTER!! :o)

mandag den 23. maj 2011

Skønno skønno nye varer....

Så er der er netop lagt lidt nyt kræs ind under de forskellige kategorier. Se under "religiøse ting", "boligtekstiler", "porcelæn" "dåser" samt "øvrige lopper".




Jeg har re-designet bloggen, så shoppen er ikke længere at finde øverst under fanerne længere, men istedet i venstre side. Dette for at få plads til flere underkategorier, så lopperne nu gerne skulle være organiseret lidt bedre.

Husk, at hvis du er interesseret i en vare, sender du mig blot en mail.... Happy hunting :o)

søndag den 22. maj 2011

Tangkrogens bagagerumsmarked

Lidt ærgelig over at jeg først kunne komme afsted på weekendens store marked om lørdagen, gik jeg alligevel derfra med små, skønne fund. I år stod den for mit vedkommende mest på porcelæn, og det lykkedes mig at finde dele til min egen Musselmalede middagssamling. Når det er sagt, skal det dog også tilføjes at Låsby Svendsens ånd også havde sneget sig ind i hjørnerne her og der, så blandt alt det fine måtte vores øjne også forskrækkes med træsko, cloggs, 3-for-en-halvtredser-sokker samt boder med Lis og Per for fuld udblæsning. Og selvom smag selvfølgelig er en individuel sag, så kunne jeg nu godt have været disse (efter min fulde overbevisning) rædsler foruden. Heldigvis var der mange af de rigtig fine boder også:



Små perler blev det selvfølgelig til, og i selskab med min smukke Blomsterpige-veninde blev dagen alligevel en succes.



Der vil snarest blive lagt nye varer ud i shoppen. Rigtig god søndag aften derude....

torsdag den 19. maj 2011

"..... Og så skal jeg heller ikke ha' ,mere!"

- har jeg så sådan ca sagt 5 gange idag! Det hele startede med et tandlægebesøg, som endte med at koste 2200,- og fordi jeg syntes at det var så frygtelig synd for mig, besluttede jeg mig åbenbart for at blive den næste deltager i "Luksusfælden". Det slår klik for mig, og så kan jeg ikke finde ud af at stoppe i tide. Og det er egentlig helt gak, idet jeg i 3 mdr er på barselsdagpenge (hvilket jeg kan røbe, IKKE er lig med gourmet-bøffer og rødvin hver dag). Men altså: 1 jakke, 1 bælte, 2 bluser og 1 par jeans senere sagde jeg igen ".... Og så skal jeg heller ikke ha' mere!", og så stoppede jeg også!!
Men hold kæft hvor jeg elsker det. Skyklapper på og så bare drøne dankortet igennem. I know - det er en sygdom, men en edderfed een af slagsen ;o)




Levis jeans 900,-
Bælte fra Loftet 150,-
Le Grenier skjortebluse 400,-
Stella Nova bluse 1400,-
Selected/Femme jakke 900,-

I smell trouble, but what to do?

onsdag den 18. maj 2011

Før og efter....

For nylig købte jeg en orange Bumling lampe på Bispetorvets bagagerumsmarked. Den virkede som den skulle men så en lille smule kedelig ud med sin helt almindelige (og let gulnede) ledning. Så jeg fulgte et godt råd (tak kæreste) og kiggede forbi denne butik på nettet, hvor man kan købe de fineste stofledninger i forskellige tykkelser og design. Efter sigende skulle de have over 150 forskellige farver, så valget er nærmest frit. Den fysiske butik ligger på Skt. Pauls Kirkeplads 19 i Århus C og kaldes Rif Raf. Priserne er bestemt overkommelige - jeg gav 250,- for 5 meter lilla ledning, og med det vuns havde jeg en lidt frækkere lampe i min udestue :o)

Her kan I se mine før og efter billeder:







(.... øh ja, det giver måske ikke lige sig selv, men det er det samme "før" billede, som går igen i begge collager - nemlig dér hvor lampen ligger på min sofa)

tirsdag den 17. maj 2011

Nye varer i shoppen

Så er der atter lagt lidt skønne fund ind i shoppen. Kig under "Lopper" og "Retro".
God aften til alle :o)

Cathrineholm kaffe- og thekande. Orange LOTUS.

Uhmmmmmmm.....

Åh det er FANTASTISK at åbne sin hoveddør, og så står der en kasse fra Årstiderne og venter på een :o) Jeg ved, at det er luksus-udgaven, men når det er lidt småt med havekapaciteten, og når man er alene med sine små poder, så kan tiden godt blive lidt knap, og så er det altså pragtfuldt, at man kan få leveret lækre råvarer direkte til døren. Og Lærke synes det er det bedste at være med til at pakke ud (og det synes hendes mor i øvrigt også lidt....)

I kassen i dag var der
- bananer
- pærer
- sommerhvidkål
- gulerødder (som smager lidt af jord, og de er altså de bedste!)
- jordbær
- porrer
- hvide asparges
- økologiske glasnudler
- økologisk hyldeblomst
- økologisk rabarberkompot

Uhm... vi glæder os til at sætte tænderne i det :o)

søndag den 15. maj 2011

Bagagerumsmarked på Ingerslev

Idag nåede jeg et hurtigt smut forbi markedet på Ingerslevs Boulevard. Jeg vidste at jeg ikke havde alverdens tid, da jeg bare havde "efterladt" begge mine børn hos hhv. deres mormor og morfar med korte instrukser om, hvad og hvornår de skulle spise.... Men afsted måtte jeg altså lige ;o)

Uden helt at vide hvorfor, og uden også at opdage det mens jeg loppede den, viste det sig at dagens tema vist idag blev "orange og blåt". Nedenfor ses dagens fund:


- Blåt campingbord
- Cathrineholm the- og kaffekande
- Stelton flødekande og sukkerskål
- Huskeklemme
- Lille syltekrukke
- 2 krystalvaser
- Brødkasse
- 1 kagedåse, 1 kaffedåse

Og .... ta dah......

Fandt også denne rædsel/dette pragteksemplar af en prinsessekjole til min datter. Hun forelskede sig straks i den, og så er alt jo lykkeligt :o)

Rigtig god weekend til alle :o)

lørdag den 14. maj 2011

Dagens bedste gave....

Jeg fylder 35 år idag, og når man når derop i rækkerne beriges man jo nok ikke i samme omfang med gaver, som man gjorde da man var lidt yngre. Men idag startede dagen alligvel meget meget fint, da min datter - efter at have været med en tur ved bageren - kom hjem med en krøllet valmue, som hun havde holdt i sin fedtede, lille hånd hele vejen. Jeg tror det bliver dagens topscorer, og selvom den hænger lidt med næbbet, får den alligevel lov til at blive i vasen et pænt stykke tid endnu :o)


Nå ja - og så har jeg også givet mig selv en skøn, gul buket markblomster af en art. Jeg har glemt navnet, men pragtfuld er den i hvert fald :o)



God weekend til alle....

fredag den 13. maj 2011

HURRA for min kunstklub :o)

Jeg arbejder til daglig som gymnasielærer på Silkeborg Gymnasium, og dér er jeg medlem af en kunstklub. I går var vi til den årlige generalforsamling/auktion over de værker, som har roteret mellem medlemmerne de sidste 2 år. Det er vældig, vældig hyggeligt, og hvert år drikker vi lige et enkelt glas rødvin og spiser lidt god ost. En tilbagevendende begivenhed er også den årlige lodtrækning medlemmerne imellem. Bestyrelsen har købt 3 gaver, og så trækker man ellers bare lod fra en hat. I år ønskede jeg mig så INDERLIGT at vinde, da alle 3 gaver bare var helt fantastiske. Meeeeeeen, tænkte jeg - mon ikke mit held er brugt op, da jeg jo også lige har vundet en give-away her i blog-land. Men vupti - det første navn, som blev udtrukket var mit, og så havde jeg frit valg på gavehylden. Jeg valgte den SKØNNESTE porcelænsfigur af keramikeren Louise Hindsgavl som sidste år fik Silkeborgs kunstnerlegat. Se...... :o)

"Rødhætte"

Det jeg er allermest vild med er, at hun bryder med de gængse regler indenfor sit fag. Nemlig det pussenussede som ofte følger med porcelænen. Denne figur kaldes "Rødhætte", og eftersom at jeg jo har TERPET selvsamme eventyr med alle mine stakkels elever, er det klart at jeg jo kun kan elske denne. Det uskyldige barn som her er smeltet sammen i symbiose med udyret, mens hun/den balancerer på hhv. noget der minder om en konkylie og en trappe, rejser en masse spørgsmål. Ahhhh..... det er FRYD for en humanist som mig :o) :o) Men altså - er det da ikke bare for fedt, at man kigger på noget og tænker "hmm... det er jeg sgu ikke helt sikker på, at jeg forstår. Men jeg er vild med det ikke desto mindre..." Det er god kunst for mig :o)

Nu bor den på min reol under mit elskede Sarah Hvass maleri, så mere lykkeligt bliver det ikke. Og vel nærmest fordi jeg var så glad for min præmie, lod jeg mig også vælge ind i bestyrelsen. Så kan jeg fra nu af være med til at præge indkøbene, hvilket jeg glæder mig super meget til. Shit, hvor jeg elsker mit arbejde og det fryns det bærer med sig (....ha ha... det kan jeg jo sagtens sige nu, når jeg er på barsel. Lad os se om jeg synes det samme efter sommerferien...) ;o)

onsdag den 11. maj 2011

Det endelige resultat

Endelig endelig ENDELIG blev jeg færdig med at give mine havemøbler hele turen. Så selv om vejret idag er lidt trist, så synes jeg alligevel at min have funkler :o) Jeg har været på Ingerslevs grøntmarked igen, for at købe lidt farver ind, og vupti blev haven super super fin.



Undervejs i min process blev jeg heldigvis introduceret for TREKANTSSLIBEREN. Af hele mit hjerte vil jeg gerne takke hhv. handyman far og handyman kæreste, for at bringe værktøj med ledning ind i billedet i tide. Kan nu slet ikke forstå at jeg fik slebet den ene stol i bund kun med sandpapir og de bare næver. Nedenfor kan ses et lille billed-resume af make-overen:

Møbler før make-over samt mig igang med trekants-sliberen
Skal du igang med samme projekt, så regn med ca. 1 lille uge.
1. slib al gammel maling af
2. hvis der er meget synligt træværk, så giv møblerne en grunder
3. påfør maling indenfor 20-30 min (vådt i vådt er godt), eller vent 24 timer
4. vent endnu 24 timer, før du evt. giver møblerne 2. lag maling
5. nyd en øl eller et glas hvidvin i solen  i dine "nye" møbler :o)

Det endelige resultat:


Emaljekrukkerne er købt hos 1001 Ting i Jægergårdsgade, Århus. Synes selv de at er ret skønne, da de hjælper alle blomsternes farver lidt ekstra på vej....

mandag den 9. maj 2011

Marked på Bispetorv vol. II

I lørdags befandt jeg mig (som skrevet i det forrige indlæg) på Bispetorv i Århus med Domkirken og Teatret som smukke kulisser. Det store, nye loppemarked åbnede "dørene", og både vejret og stemningen var i top.

Åbningsceremoni v. Bispetorvets loppemarked
Der blev holdt tale, og på fornemmeste vis (eller det vil sige..... saksen var faktisk noget sløv, så det tog en rum tid) blev snoren klippet over, og startskuddet lød. Loppemarkedet var igang :o)


Der var fundet de fineste lopper frem til dagen, og selvom man ikke kunne gøre sig mange røverkøb, var markedet absolut besøget værd, alene fordi det bare BUGNEDE med lækre sager. Helt sikkert er det i hvert fald, at jeg må tilbage når markedet igen kommer til byen.



Her følger lidt stemningsbilleder fra dagen:


Markedet med Domkirken i baggrunden.


Et lille udvalg fra de mange, fine bikse. Min veninde fik fingrene i de smukke, smukke dåser.

Opstilling af skønne æsker/dåser og farverige  Krenitskåle.



Det aller aller allerbedste af det hele var dog at JEG FANDT MIN BUMLING-LAMPE!!! Hurraaaa..... :o) Jeg har ledt efter denne skønne lampe i en rum tid, men uden held. Og selvom jeg egentlig allerhelst ville have haft den i den skønne gule farve, så blev jeg alligevel henrykt over at finde den i orange. Den gule er ret sjælden, og det er endnu ikke lykkedet mig at opspore den. Modsat ses den brune ofte, men det var ikke lige den, jeg ønskede mig allermest. Ss jeg kompromis'ede med mig selv (jo, det kan man godt...) og lod mig forelske i den orange. Snart skal den pryde min udestue, og jeg glæder mig.
Jeg fik pruttet prisen ned til 425,- hvilket jeg selv synes er et KANON køb. Hvis du er til retro, vil du bestemt også elske min Bumling :o)

"Bumling" designet af Anders Pehrson for Ateljé Lyktan i 1968.
Sådan endte min lykkelige loppedag. Med to trætte børn og en endnu tålmodig mand ved min side traskede vi hjemad. En fjerdedel af os fuldt beriget af både stemningen og sin nyerhvede orange darling (hvilket er en ok fin procentdel skulle jeg mene).
I shoppen kan du finde nye varer under "lopper", "tekstiler" og "retro". God ose-tur...


(Nå JA . - og PS. I morges mødte dette dejlige syn mig på badeværelset:

Min kærestes tandbørste er flyttet ind.... :o)
(Ups. There. I said it: the "K" word...)

søndag den 8. maj 2011

Marked på Bispetorv

Igår lød startskuddet for loppemarkedet på Bispetorv i Århus, og og hold nu helt kæ**, hvor var det et fint marked!! Priserne var desværre skruet pænt i vejret, da det typisk var professionelle sælgere, men sagerne var fine, fine, fine, og stemningen (og vejret) var helt i top. Det virkede som det ideelle at bruge den store plads til, som tidligere blot har huset byens biler og fungeret som en kedelig parkeringsplads. Nu - med loppemarkedet - synes torvet dog endelig at sprudle af liv og farver. Så hvis du ikke nåede markedet denne weekend, skal der lyde en STOR anbefaling herfra, om at tage dertil næste gang det løber af stabelen.

Min opdatering denne gang bliver desværre en kort fornøjelse, da jeg har en dreng med høj, høj feber, og han kræver mit nærvær non stop lige pt. Men jeg skal forsøge at få lagt lidt billeder samt nye varer ind i løbet af i morgen, mandag.

Rigtig god søndag til jer alle derude....

Bispetorv, Århus. Lørdag d. 7. maj 2011

onsdag den 4. maj 2011

Så er det ud i haven......

I søndags var jeg så heldig at vinde en super fin Give Away fra Patchwork Passionista, som bestod af alle MULIGE lækkerier til haven. Og allerede idag modtog jeg pakken, som bare i sig selv var super skøn. Og sørme om der så ikke også var puttet lidt ekstra kræs i kuverten i form af fine frø. Jeg GLÆDER mig til det hele skal i jorden, og til at se alle frøene spire og gro. Så TAK Susanne, for den fine pakke!! Jeg er super glad for den.... :o)


I dag stod dagen på projekt "havemøbler", som har vist sig at være en noget større hurdle, end lige først antaget. Først skulle hele molevitten vaskes af med noget alge-dræbende stads, og herefter (mit nuværende arbejde) skal det hele slibes helt i bund, da alt malingen af totalt afskallet. Det tog mig godt 1 time at ordne en enkelt stol, og da Albert desværre ikke sover særlig meget længere, var det hvad det kunne blive til idag. Så projektet tegner vist til at strække sig over nogen dage..... Heldigvis kommer der snart sol sol sol igen, og så bliver alting jo meget sjovere. Ja faktisk forventer jeg, at det kommer til at gå som en leg. :o)

Her er et par "før" og "igang"-billeder. Uhh, hvor jeg glæder mig til at kunne vise nogle "efter" billeder også, hvor hele herligheden forhåbentlig funkler i en højglans hvid.

Bænk, stole og bord i alge-look samt afslebet stol.

mandag den 2. maj 2011

Panik-marked og giveaway-gevinst :o)

Igår oprandt dagen, hvor jeg havde fået styltet begge børn op i barnevognen, pakket og smurt en madpakke som kunne brødføde en hel landsby, for at drage til bagagerumsmarked på Ingerslev. Men.... hmm... der var sandelig ikke noget marked. Ifølge kalenderen burde det have været der, men måske pga datoen - 1. maj - var der ikke noget arrangement alligevel. Så stod man dér..... med forventningsfulde børn (og mor!!!) og en meget tålmodig mand under sin arm. Og hvad gør man så??? Alle segl var jo ligesom sat ind.... Så gik vi på legepladsen i stedet for, og spiste madpakken og alle kiksene og frugtstængerne, for derefter at suse til Viby til et andet genbrugsmarked. Her var der en masse fine ting, men desværre var priserne skruet godt i vejret. Lidt smukt Bjørn Wiinblad fandt jeg dog - plus lidt andre godter. Jeg vil løbende lægge varer ud på siden i løbet af i dag, men der står også projekt "male havemøbler" på programmet, så jeg når nok ikke at få lagt det sidste ud, før engang i aften, når banditterne sover....

Selvom markedsdagen ikke forløb helt efter planen, og selvom jeg var lidt skuffet over ikke at kunne mæske mig i Ingerslevs atmosfære (når nu vi var så KLAR), så endte dagen alligevel med at blive fuldstændig tip top, da jeg nemlig igår aftes fandt ud af at jeg havde vundet en GIVEAWAY hos Patchwork Passionista, som består af den skønneste have-pakke. Jeg kan slet ikke vente med at få gaven og med at få det hele i jorden.... Hurra. Tænk at det skulle overgå mig. Jeg vinder faktisk ALDRIG noget, og så står man pludselig dér med den skønneste foræring. Så endte dagen alligevel rigtig lykkelig... :o)

Når du besøger shoppen, så husk i øvrigt at scrolle helt ned under hver kategori. Jeg forsøger nemlig at "rydde lidt op" og organisere lopperne en lille smule efter kategori og tilhørsforhold, sådan at de nyeste varer ikke nødvendigvis står øverst længere.... God jagt!

Kagedåse. Kan ses under "lopper"