Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 29. august 2011

Day 29: Purchased...

Mit seneste kunstkøb, som jeg absolut ELSKER, er et 3-dimensionelt billede af Marianne Markvad, som har sammensat flere lag i bølgepap og påsat sit motiv herovenpå. Der var mange værker at vælge imellem, da jeg slog til kort tid efter ferniseringen, men motivet af togstationen/undergrunden talte bare især til mig, da jeg synes det er så dynamisk med sine geometriske linier. Jeg har netop købt et værk fra samme serie til kunstklubben på mit arbejde, hvor jeg sidder i bestyrelsen - og så er det bestemt min hensigt at købe dette billede hjem til privaten også, når det om 2 år bliver sat til salg på vores generalforsamling. Indtil da må jeg nøjes med at have det til låns via en månedlig rotation medlemmerne imellem.

Marianne Markvad "Pusterum". 2011.

søndag den 28. august 2011

Day 28: Daily Routine...

Ak ja. Hvad kan man sige...? Billederne taler vist for sig selv...


Omend andre synes at få noget langt mere muntert ud af samme fænomen: :o) :o) :o)


lørdag den 27. august 2011

Day 27: After Dark... + Give Away gevinst :o)

Min aften after dark har blot budt på tv - til tider helt uden lyd, fordi indholdet var så hjerteskærende at jeg ikke kunne holde essensen af det hele ud. Jeg taler selvfølgelig om Afrika NU støtte-projektet, som virkelig rørte mig, men som sørme også gjorde mig helt stolt af at være dansker. Hold nu da helt kæft mand. Over 100 millioner bobs blev der samlet ind (og så kan ens eget beløb jo virke så uendeligt lille, selvom jeg jo også godt ved, at det selvfølgelig gør en forskel).  Men altså - uden lyd - dels på grund af mit blødende hjerte, som ikke kunne bære nyheden om flere døde børn, og dels fordi jeg også er nødt til at sande, at jeg snart skal på mit første kursus i Almen Pædagogik, hvortil jeg skal have læst de der 200+ sider, og det gøres nu engang bare bedst uden øvrig lyd....


********************************************************

Og så ..... TA DAAA...... modtog jeg  i dag den give away som jeg vandt for nylig hos Hæklelogen: en helt forrygende hæklet mobilsok som passer perfekt til min I-Phone. Farverne var valgfrie, så jeg bestemte mig for koral og grå, da især koral står højt på min farveliste. Altså - den sok er bare så fin, og jeg elsker den allerede :o) TUSIND TAK, Ina. Du er en sand hækle-mester ;o)


fredag den 26. august 2011

Day 26: Something Old.... (+ nye varer)

Disse eventyrlamper hører til mine absolut favoritter, når det gælder natlamper. Ole Lukøje bliver hængt op herhjemme i morgen, men Anders And er netop blevet sat til salg i shoppen (under kategorien "børn")...

Endvidere er der blevet lagt nye varer ind under "porcelæn" og "home made". :o)

Gamle eventyrlamper

torsdag den 25. august 2011

Day 25: Sun Flare + Gaveleg

Altså - nu er jeg jo ikke nogen MESTERFOTOGRAF, og derfor har jeg i dagens anledning snydt en lille bitte smule og snuppet et foto fra nettet, hvor dette fotostunt kommer lidt mere til sin ret. Jeg har kun et enkelt billede i mit galleri, hvor "sun flare" indgår, og det er af Lærke. I får det med her - til trods for at jeg snart må have mættet jer med mine unger.....
Men først mit snydebillede:

Sun Flare

Lærke (selvsmurt i solcreme) og omgivet af "sun  flare"

************************************************

Og så har jeg igen modtaget en SkØN sKøN gave i forbindelse med gavelegen. Denne gang fik jeg en masse lækkert fra Sanne med bloggen SannePkunst. Prøv engang at se:


En masse fine nåle, skønne, hjemmelavede klemmer, pragtfulde blå stjerneøreringe og en superfed kæde i porcelæn. TUSIND TAK for det hele, Sanne. I LOVE IT!!! :o)

onsdag den 24. august 2011

Day (22, 23) 24: A Smile....

Jeg må jo desværre indrømme, at det at komme igang med arbejdet igen efter en laaaaaang barsel lige sluger lidt kræfter pt, og der er ikke det store overskud hjemme i det lille hjem efter at ungerne er blevet lagt i seng. Derfor bliver jeg bare ved og ved og ved med at misse en god solnedgang (dag 23), fordi jeg enten er faldet om på sofaen, eller fordi jeg sidder begravet i morgendagens undervisning. Træerne (som dag 22s  udfordring lød på) bliver jeg også ved med at glemme til trods for at min arbejdsplads er placeret pladask midt i en skov. Så jeg vælger at kaste håndklædet i ringen disse to dage (jeg skylder vist også et par stykker i forvejen, og nu synes de altså lidt fjollede at poste....), men dagens udfordring: A SmiLE kunne jeg umuligt misse. Her er min skæppeskønne unge - Albert - når han på bedste vis charmerer sin mor :o)


søndag den 21. august 2011

Day 21: Pretty Pattern...

Det er vist ikke nogen stor hemmelighed at jeg har en svaghed for Bjørn Wiinblads karakteristiske og fine streg, så denne dags fotoudfordring lå lige til højrebenet for mig. Og denne vase med De Tre Gratier er kronjuvelen i min samling :-)





- Posted using BlogPress from my iPhone

Day 20: What I Read... + Gaveleg

Jeg vil vove at påstå, at jeg er et rimelig belæst menneske, men til trods for dette afspejler min hverdag for tiden alligevel noget andet, når det kommer til litteraturen. Sådan ser virkeligheden ud, hjemme hos mig:

Sikre hit hver ENESTE aften inden der puttes.....

Faktisk gad jeg godt, at jeg nåede at læse lidt mere fokuseret i det her blad i stedet for (som nemlig trofast dumper ind ad døren hver måned hos mig). Men nu forholder det sig faktisk sådan med lige præcis dette nummer, at jeg vel egentlig har bidraget mere med indholdet til det, end jeg  har læst i det (endnu). Forstået på den måde, at man i starten af bladet kan finde mit læserbrev og et billede af mit ene maleri af Sarah Hvass. Se :o)




MEN !!!!! Aller allerhelst ville jeg jo gerne læse noget mere i al den skønlitteratur som jeg har tronende herhjemme, men det bliver simpelthen ikke til noget, desværre. Da jeg var gravid med Albert (vi snakker altså over et år siden), gik jeg igang med denne klassiker (som den vel er indenfor post-modernismen?), og selvom den er både fængslende og genial, så er jeg stadig kun på ---- TADAHHHH ---- side 19. Jeg overvejer at stille den tilbage på hylden igen, men så har jeg jo ligesom givet op, tænker jeg, så det vil nok næppe ske. Bogen har nu ligget tillidsfuldt på mit natbord i en rum tid .... og får lov til at gøre det lidt endnu ;o)



****************************************************************

OG ikke at forglemme, så har jeg jo deltaget i gavelegen, (hvor jeg vist nok kom til at byde velkommen til lidt for mange .... men pyt med det, for det er jo simpelthen så hyggeligt) :o) :o) Een af "de for mange" var Rikke med bloggen Pilles Univers, som jeg i dag modtog alt dette herlige fra:


Kuglelys, fint papir, 4 skts metalforme, et kort, lille pung, 1 par øreringe og 1 par ørestickers (blå blomst)(som endda kan vindes i en give away hos Rikke lige nu og her), forskellige plasticperler samt en MINT lille knage, som jo uomtvisteligt vil passe perfekt ind i indretningen herhjemme hos mig. TUSIND tak for det hele, Rikke. Jeg er rigtig glad for det :o)

fredag den 19. august 2011

Day 18 + 19: In my Bag + Where I Slept....

Begge disse dage må (beklageligvis?) bære præg af, at jeg har to små børn som - udover at give mig masser af bonusser - dræner mig for alt, hvad der hedder energi og feminint overskud.... ;o)


Her må jeg tilstå at jeg faldt i søvn - med Lærke i favnen - imens "vi" så Drømmehaven på dvd. Kl. var 19:15 og min energi var brugt op.... :o)

Og dette næste syn er altså også temmelig sølle. En dametaskes indhold er altså ikke længere, hvad den har været.... ;o)


Til børnene: ekstra strømper, hagesmæk, ble, ble-poser, vådservietter og ekstra trusser (til tøsen, som øver sig i at gå uden ble....)
Og til mig: pung, tre kuglepenne, øreringe, læbepomade, solbriller samt tadahhhhh en kvittering til posthuset om, at jeg skal hente en pakke fra Rikke (Pille) i morgen ifm. gavelegen. Hurrraaaaa.... :o)

onsdag den 17. august 2011

Day 17: On the Shelf...

Jeg er så glad for mine reoler i stuen (lavet af min far af genbrugstræ, som han har limet sammen og malet), som huser alle mine skønlitterære bøger. Jeg må jo tilstå at være en lille litteratur-nørd, og mine bøger er en stor del af min indretning og røber også en del om mig som menneske. Når det så er sagt - at jeg elsker mine bøger - så har jeg dog også altid syntes at de samtidig FYLDTE så meget i mine stuer. Dette er så heldigvis fikset nu med disse skønne, fritsvævende reoler, som jo ikke optager noget gulvplads, men som er med til at skabe dybde og dynamik i mine rum:



Stue


Spisestue
Absolut yndlingen på disse reoler må være den (ene) af Jonathan Safran Foer. Gør dig selv en KÆMPE tjeneste og læs den. Jeg tudede og tudede da jeg var færdig med den - alene af den grund at jeg var færdig med den.....

Jonathan Safran Foer: "Ekstremt højt & utrolig tæt på".



tirsdag den 16. august 2011

Day 16: What I Ate...

I dag stod den på "god, dansk mad" i form af kartofler, grøntsager, frikadeller og brun sovs. Det kan godt lyde lidt mormor-agtigt, men når det bliver lavet af min kæreste, sådan at der er bid i gulerødderne og den grønne blomkål, og når sovsen er piftet op med laurbærblade og dellerne både indeholder fennikel og rød peber - ja, så smager det altså temmelig godt :-) Og så er det en sikker vinder hos begge børn, som - når der er sovs i sigte - kører ind af både det orange og det grønne. Det er en sand fornøjelse at overvære :-)





- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 15. august 2011

Day 15: My Shoes...

Råt for usødet - sådan som virkeligheden ser ud i det lille hjem bag lukkede døre....











.... og sådan som der ser ud i glimt, og som jeg ville ønske kunne præge entreen lidt mere:










- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 14. august 2011

Day 14: flowers...

Jeg springer lige galant over et par dage og hopper direkte ind i udfordringen igen på dag 14.
Her er ingerslevs marked fra sit smukkeste....

































Og her de smukke af slagsen som kom med hjem i vaserne:



























- Posted using BlogPress from my iPhone

Uden net....

Jeg panikker lidt over at være uden netforbindelse på min computer pt, da jeg jo for det første nu er håbløs bagud med min Photo Challenge og for det andet ikke kan komme til at KØBE noget (som jeg jo GØR når jeg sidder dér og cruiser...)

Historien er, at jeg skulle have
min comp helt renset af it-folkene på min skole, fordi der er sket så meget nyt ift programmer, adgang, elektroniske tavler osv mens jeg har været væk på barsel. Og nu er den vældig fin renset og updated, men jeg kan ikke få skidtet til at virke herhjemme. Det allerværste er dog, at med ud røg også alle billeder jeg havde af mine børn. Graviditet, fødsel, fastelavn, kælkebakken, de første kravle-moves, kys, grineflip, dansepigen, ferier, Djurs Sommerland, svømmehallen, ALT!!!! :-( Og nej - jeg har det ikke liggende på en ekstern harddisk, men sådan een tror jeg så nok hellere at jeg må anskaffe mig nu).... Suk

Jeg vender stærkt tilbage, når kæresten har tryllet mit teknikhelvede om til noget funktionelt igen. God søndag derude...


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 11. august 2011

Gaveleg = heldig med heldig på!

I går modtog jeg en ret FAntaStisK gave fra Joan med bloggen wooz.dk som den første returgave i gavelegen. Jeg har sådan glædet mig til at modtage den, da jeg ved at Joan hedder Kreativ til mellemnavn ;o) Og gaven var da også lige præcis i denne kreative ånd:

Alt dette fik jeg:

Tegning i hvid ramme, jelly beans, fine knappenåle, hjemmelavet  broche og halskæde af billedlotteri-brikker og endelig en hel masse tilbehør til "gør-det-selv-smykker.

Jeg ELSKER det hele, og uglerne har allerede fået deres faste plads på væggen, hvor jeg kan se på dem hver dag. TUSIND TUSIND tak Joan for alle tingene. Du har ramt min smag på hel mirakuløs vis.



Skulle du også have fået lyst til at se nærmere på nogle af Joans kreationer, kan du gøre det her. Hendes blog er fuld af inspiration og er bestemt et besøg værd.

onsdag den 10. august 2011

Vinderen af min Give Away er fundet....

.... og igen var det med en fedtet (men dog kyndig, hjælpende) hånd, at navnet blev udtrukket:



Der var 43 deltagere med 105 lodder ialt, så tusind tusind tak fordi I gad at lege med....

Vinderen er indehaveren af denne blog Skynd dig at se, om du er den heldige :o)
(Send mig gerne din adresse via mail, så sørger jeg for at der kommer en pakke afsted til dig engang først i næste uge).

Day 10: What I Made...

Okay, dette er faktisk en lidt stor dag for mig, for jeg har længe ønsket at finde min kreative niche, som jeg også synes kunne kombineres med min hang til loppemarkederne og det lidt finurlige. Og endelig gik det op for mig, at jeg selvfølgelig skulle kreere mine egne kage opsatser. So here goes. Disse er resultatet af mine første anstrengelser. Tag godt imod dem :o)




Og in the making....


Opsatserne er forsøgt lavet efter farve, og selv om det ser easy peasy ud, så kan det til tider tage mig en hel krig at få samlet sammen i rette farve, facon og størrelse, sådan at jeg er helt tilfreds.

Inden så længe bliver de sat til salg i shoppen under kategorien "home made". Jeg skal bare lige først have valgt ud, hvilken een jeg selv må beholde, og det er ikke helt så nemt endda.

tirsdag den 9. august 2011

Day 9: Faceless Selfportrait...

Det her det er mig lige nu: dirrende hænder og et (lidt) nyt kapitel i mit liv.



Starter i pædagogikum på torsdag på Silkeborg Gymnasium, og selv om jeg har undervist i en 3 år allerede, så er det alligevel helt nyt for mig, og for at være ærlig er jeg faktisk ved at skide en blåhval over det. Jeg har en hverdag med to bitte børn (hvoraf den ene nu har gået i vuggestue 1 uge....), og jeg går et år i møde med opgaver, stileretning til langt ud på natten, tissen i sengen og skift af sengetøj kl. 04:00 (altså Lærke - ikke mig), kurser med 1- 3 overnatninger, overvågning af min undervisning (som altid har fungeret fint uden...), overvejelser om progression, didaktik og differentering, og endelig det pres at vide, at min ansættelse er betinget af at jeg består pædagogikumet. Bum. Men jeg glæder mig også. Efter et helt års barsel bliver det fint at få de små grå til at rotere igen, og jeg glæder mig til sparringen med mine skønne kolleger igen (alle 150+ af dem). Så sådan ser jeg ud for tiden. Helt tip top alert og bævende nervøs.

mandag den 8. august 2011

Nye varer...

Der er lagt nye varer ind under "porcelæn" og "retro". Bl.a mere Bjørn Wiinblad samt Lotus kasserolle.
Happy shopping :o)


Day 8: Technology....

.... når det virker, som her:


Min elskede IPhone 4, som altså bare er cool. Alt ved den er tjekket (og jeg har endda langt fra opdaget alt det den kan). Men altså, thumbs up for technology, når det kommer til ovenstående.

Når det er knapt så cool, så ser det sådan her ud:


Jeg fatter ikke, hvor andre folk gør af deres ledningsrod, men een ting er sikkert: her hos mig virker det i hvert fald ikke en skid tjekket, at det ser sådan her ud nedenunder mine møbler. Hrmpf.

Gode tips og ideer modtages GERNE :o)

søndag den 7. august 2011

Day 7:Something New...

Der er lidt blandede bolcher at vise frem i dag, da jeg nemlig var på Ingerslev bagagerumsmarked, og her fandt jeg så mange skønne ting, at jeg synes de fortjener at komme med under kategorien "nyt", selvom intet jo i virkeligheden er det. Men for mig er det selvfølgelig. Disse skønheder fik jeg med mig hjem:


En masse porcelæn til et kommende projekt (billeder kommer snart), perler til Lærke, lidt smukt Wiinblad, 2 fine Corinna tallerkener (de grønne ude til venstre), som jeg har besluttet skal være mit nye "hverdags-service", lidt lækkert retro i melamin og endelig en pragtfuld LOTUS kasserolle fra Cathrineholm samt to must-haves skjorter. Virkelig en masse ting, som jeg er Super, Super glad for.

Som noget andet - mere rigtig i kategorien - faldt jeg i går over et par labre bukser fra SAND. De kostede det samme som et kolonihavehus, men jeg måtte eje dem, da jeg tror at jeg kommer til at bo i dem hele det kommende efterår. De er helt helt helt formidable at have på, og så synes jeg altså at de er lidt raffi også ;o)



Og her i brug - på vej til marked:


Og her til sidst synes jeg altså lige at jeg må dele med jer, hvor DEJLIGT der var på det marked i dag. Super boder, super stemning og super vejr. Uh hvor jeg altså elsker det sted :o)

lørdag den 6. august 2011

Day 6: Childhood Memory...

Jeg har valgt at vise denne udfordrings barndomsminder gennem billeder af Lærke, da det ofte er, når jeg kigger på hende, at jeg mindes min egen barndom.

For to dage siden legede vi nede i gården, og så huskede jeg tydeligt, hvordan jeg også selv som barn havde ELSKET kridt og hvordan jeg som regel PLASTREDE mine forældres (og forældres naboers (undskyld)) fortove til med - hvad der jo dengang udsprang som - stor kunst:



Og så var der glaskuglerne. Jeg fandt vist aldrig ud af at spille rigtigt med dem, men jeg var så fascineret af de mønstre som de hver især gemte på indeni. Samme fascination ser jeg hos Lærke nu....


Glaskugler fra Søstrene Grene

Og så er der bare ikke noget hyggeligere, end at putte sin lille pige ned under dynen iklædt det selvsamme dyne- og hovedpudebetræk, som jeg selv blev puttet i dengang tilbage i de sene 1970ere....


Lærkes seng med aflagt sengetøj fra min barndom

Sidst - men bestemt ikke mindst: de EVIGE sår og hudafskrabninger på knæ og albuer, som ligesom bare flyttede ind hver eneste sommer. Jeg kan huske hvor ONDT det gjorde, men min erindring om selvsamme knubs er i dag også på magisk vis gået hen og blevet lidt romantiske. Jeg har sågar et par ar endnu fra rulleskøjtestyrt, cykelstyrt og deslige, og mon ikke Lærke tager et par stykker med videre også :o)


Stakkels, stakkels Lærke (som jeg selvfølgelig - for god ordens skyld - HAR trøstet, før jeg begyndte at tage billeder af hende.....) ;o)