Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 31. oktober 2011

Halloween (u)hygge og skøn give away gevinst

Så spredte uhyggen sig endelig også til vores lejlighed, og i den anledning modtog jeg også en skøn give away gevinst, som jeg havde vundet for nylig. Jeg fik nemlig lov til at handle med en klækkelig rabat hos Charlotte, der har bloggen chhans-tegneblog, hvor jeg kunne vælge mellem alt muligt skønt (og skrækkelig uhyggeligt!) halloween pynt. Lidt forsinkede (selvom det jo reelt først ER i dag) nåede vi derfor også med på vognen her i hytten....

"kravlehekse" og uhyggelige skellet-damer... :o)
Og hele herligheden kom fint pakket ind og med et skønt kort til:


Tak Charlotte, for alle tingene. De gør stor glæde allerede :O)

Lærke og jeg brugte aftenen på at lave et græskarhoved og pynte op med edderkopper. Det var rigtig (u)hyggeligt og sjovt.




Det endelige resultat

lørdag den 29. oktober 2011

Skabs-lykkelig...

Hov. Må da hellere lige huske at nævne i farten, hvor skabs-lykkelig jeg går rundt og er for tiden. Se lige, hvad der endelig pryder min væg i soveværelset: SKABSPLADS! (som i: jeg har faktisk tomme hylder, og en hel hylde til mit strygejern nu. WTF?). Men altså - det er jo dejligt. Sko og vinterjakker er af vejen. Sengetøjet kan ligge der uden at krølle. Og på toppen af det hele ligger dyner, skind og andet sæson-tøj gemt væk i store flet-kasser fra BOX-DE-LUXE. Skabene er fra IKEA.

Snapshots:

Mine darlings....
Et lille kig indenfor....

4-fløjet. Oh how I love it...

lørdag den 22. oktober 2011

Bamse bamlet

I går var Lærke og jeg i Musikhuset for at se Bamse danse bamlet. Det var på alle måder helt fantastisk, og jeg kan ikke sige mig fri for at jeg op til flere gange blev meget rørt. I det sekund tæppet gik op var Lærke fortryllet, og bare det, at se hendes store øjne rettet mod alt det magiske deroppe på scenen gjorde, at hendes lille mor fik en lille klump i halsen et par gange. For det var bare så fint det hele.... Små skyer kom ned med små balletpiger om bord, snevejr på scenen, bevægelige træer med dansende nymfer gemt bagved, Bamses autentiske hus, Bamses ihærdige - og dog så umulige - forsøg på at svæve, og bare lutter magi magi magi. Til allersidst kunne jeg dog ikke holde Lærke i sædet længere, så alt imens at alle salens øvrige børn endnu sad pænt i deres stole, dansede mit barn med ude i midtergangen. For nu HAVDE hun jo også lissom iklædt sig bamletskørt, og musikken indbød sådan til dans.... :o)

onsdag den 19. oktober 2011

Efterladt ved Silkeborg Gymnasium....

... var denne lille killing.
Katekismus

Et par elever kom ind med katten, som var kold og helt alene. Og det kunne jeg jo for dælen ikke magte. Så nu er den her. Og den er så sød :o) Vi har henvendt os til politiet, for at høre, om nogen mon skulle savne den lille dame, men endnu har ingen henvendt sig. På fredag tager vi til dyrlægen med den, for at se om den er blevet chippet, og på mandag får jeg svar fra andelsforeningen, om de vil give os dispensation fra husdyr-paragraffen i vedtægterne. Temmelig mange "bumps on the road", må man sige, og vi tør heller ikke helt endnu sige at hun er "vores". Så Lærke tror bare, at hun er på besøg, og sådan må det lige være, indtil vi ved lidt nærmere besked om det hele. Katten er renlig, et kæmpe hit hos begge børn, højt spindende, og legesyg som ind i hel.... Åh hvor vi HÅBER at vi kan beholde hende, for nu er hun jo allerede blevet et ekstra medlem af familien.

Mere Katekismus

I solen....

Kat og Lærke (i forøvrigt ny Krutter kjole :o) leger

søndag den 16. oktober 2011

Hallowiiiiiiiin i Tivoli Friheden

Åh en herlig eftermiddag vi havde os i dag i Tivoli Friheden. Der var masser af hekse, spøgelser, kæmpe-edderkopper (som alle her i huset elsker at hviiiiiiiine over), skelletter, græskarhoveder og meget andet. Og så var vejret jo pragtfuldt :o)
Her følger små glimt fra dagen:

Velkomstkomiteen....
Skumring....
Lærke....
Lærke helt ude til venstre...

Albert (som måtte overgive sig på vej hjem i kareten)....

Et lille tip: turpasset gælder gælder hele efterårsferien, så skynd jer afsted..... :o)

torsdag den 13. oktober 2011

Hamlet

Havde valgt at tage mine elever fra Silkeborg Gym med på Århus Teater for at se Hamlet ifm vores Shakespeare forløb. Det var på mange måder en ret fantastisk forestilling: Hamlet er svensk - og på den baggrund opstod der en masse skønt meta-teater, hvor det sproglige kunne udfolde sig. Stykket var et mix af genrer og var på den måde også meget publikums- (læs: gymnasieelevs) venligt. At lade Hamlet være svensk er et dristigt valg, men han udfylder rollen så fuldstændig fænomenalt (at de øvrige kun kan blegne en smule). Jeg giver forestillingen mine varmeste anbefalinger og kan kun opfodre til at man tager turen forbi det smukke teater, for at give sig selv en oplevelse af en klassisk tragedie iklædt postmoderne toner :-)




















- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 11. oktober 2011

Månedens billede: oktober 2011

Månedens billede i rotation er i denne måned collagen "City Mix" af Marianne Markvad. Jeg har selv købt værket til kunstforeningen, da jeg er med i bestyrelsen, så der hersker ingen tvivl her: jeg ELSKER det billede!! Desværre når jeg kun at have det hængende i 20 dage, før det må videre til næste medlem. Men om 2 år sætter vi det på auktion, og så har jeg bestemt tænkt mig at byde....


Jeg har rokeret lidt rundt på billederne derhjemme, sådan at dette billede af Marianne Markvad kunne komme til at hænge sammen med det, jeg havde i forvejen af samme kunstner. Synes de to er så fede sammen:


.... og så er der et "månedens billede", som - trods sit lidt ubehjælpelige udtryk - ikke kunne undgå at begejstre mig. Nemlig efteråret klasket godt og grundigt ned på et stykke papir med lim - udført af den lille huskunstner, Lærke.....

mandag den 10. oktober 2011

And the WINNER is.....

drum drum drum drum drum........ Nr 16 :o)

Først vil gerne sige tak til alle jer, som har ønsket at deltage i give awayen. Det er jeg super glad for. Der var i alt 26 deltagende med 73 lodder, så det var til at overskue. Alligevel valgte jeg at ty til den knap så festlige (eller opfindsomme) Random.org., da tiden er en mangelvare i vores lille hjem i disse dage. Jeg beklager den manglende gøgl, men den må I så have til gode ;o)
Computeren viste dette resultat:

Og bag nr. 16 gemmer sig Anna Svenning med bloggen LaraLil. Tillykke til dig Anna :o) Anna er på alle måder en kæmpe inspiration for alle i blogland, så det glæder mig faktisk rigtig meget, at kunne bidrage med lidt den anden vej. Jeg har flere af Annas kreationer "LaraLil" til mine børn, og jeg kun sige, at jeg ønsker mig mere :o) Snyd derfor ikke dig selv, men skynd dig forbi Annas fine blog og bliv inspireret og glad....

Anna - vil du sende mig din adresse? Så sørger jeg for at du modtager en opsats inden så længe (der er lavet 2 nye siden give awayen blev skudt igang, så lad mig vide, om du stadig er mest til nr. 3, eller om det skal være een af de andre....)

Til alle I andre. Tak igen, fordi I var med.
God mandag aften.
/Charlotte

lørdag den 8. oktober 2011

HUSK min giveaway...

På mandag d. 10.oktober udtrækker jeg vinderen af min giveaway, og du kan stadig nå at være med. Klik her for at deltage.... Held og lykke :o)

torsdag den 6. oktober 2011

Mere kursus(kage)...

3 trætte dage og 3 kilo senere...


































- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 5. oktober 2011

Det søde kursusliv...

Så er man her!! Midt i sit fagdidaktiske kursus i religionsvidenskab på Vejle Center Hotel. Her er fantastisk sparing, de kreative ideer florerer i alle kroge, nye vinkler på kendt stof skaber dynamik og fagnørderne trives i deres rette element: undervisningen. Vi testes til det sidste - er programsat hver dag fra 08-21 - og først nu, kl 22:30, træder jeg ind på mit hotelværelse for første gang siden kl 07:45 i morges (fordi jeg lige måtte have en lille fad til at falde ned på), og selvom jeg bare er træt træt træt (med træt på), så er jeg dælme også glad. Jeg kommer herfra med så meget konkret i godteposen, som kan anvendes i praksis, refleksioner over dit og dut og endelig en ny, mere fokuseret, tilgang til mit eget arbejde. Maden er god, og der er rigelig af den - så ud over en stor faglig høst kommer jeg vist desværre heller ikke uden om at slæbe et par ekstra kilo med hjem. Det er der ikke noget at gøre ved. Benarestalen eller Muhammeds første åbenbaring må nødvendigvis lige skylles ned med en kande the og en appelsinfromage. Det kan ikke være anderledes....
Stemningsbilleder følger:































- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 1. oktober 2011

Sarah Hvass fernisering

Da jeg jo (som nogen måske allerede ved) er stor Sara Hvass fan (og sikkert fordi at jeg har købt en del værker af kunstneren også), fik jeg en invitation til hendes fernisering, som fandt sted hos Lyrum Rammer i Århus i dag. Udstillingen hedder "Indenfor Rammerne" og er virkelig superfin. Den viser meget fint Hvass' skønne unika-univers med et væld af de underfundige unikategninger samt et par nye malerier (som denne gang var indenfor temaet "morgen, dag/nat - og især spejlæg) :o)). Besøg evt. Lyrum Rammers hjemmeside og læs mere om udstillingen og Sarah Hvass' egen intention bag.

Det var rigtig rart at møde Sarah i virkeligheden og få sagt pænt goddag (når nu man har udvekslet et par mails efterhånden) - og ja, hun var jo bare lige så skøn og udtryksfuld som hendes kunst også er det, så det var bestemt fedt at hilse på :o)

Desværre bærer min "fotoreportage" lidt præg af, at jeg ikke kun var til udstillingen som kunstinteresseret, men også som mor (fordi mormor blev syg og alligevel ikke kunne agere barnepige), og derfor har jeg slet ikke fået hele stemningen med. Udenfor blev man nemlig mødt af en lille isvogn fra Paradis is, idet Sarah Hvass også laver en masse industrielt design, og bl.a. Paradis is har Sarahs unikke streg til at reklamere for sig overalt. Vejret var i top, og rundt omkring på små trappesten eller i små grupper nød folk et lille glas og et bæger italiensk is. En dejlig, dejlig dag i Smilets By .....

Mit yndlingsspejlæg (nederst til venstre) malet på hørbaggrund , der var med til at gøre farverne nærmest eksplosive

Udsnit af de vægmalerier, som var med til at præge rummet....

Unika tegninger i farverige rammer, loftsudsmykning og to-delt maleri "Dag og Nat".