Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 1. januar 2012

Fed give away....

Hmmm.... det er lidt med blandede følelser, at jeg hermed reklamerer for denne super fede give away, for jeg vil jo i virkeligheden så gerne selv vinde den....
MEN ikke desto mindre: skulle du gå rundt med lysten til at sidde model for en dag, eller har du en lille pode, som du gerne vil have foreviget på blankt papir, så kan det være, at du bliver den heldige vinder af netop dette, hvis du tilmelder dig give away'en hos Hjernevrimmel. Det kan du gøre lige her.


Rigtig godt nytår - og held og lykke :o)

2 kommentarer:

  1. Hej :)

    Jeg kan virkelig godt forstå, at du gerne vil vinde den. Jeg kan se, at du har børn og det gør det endnu mere forståeligt. Jeg håber du vinder!

    Kh. Jenny

    SvarSlet
  2. Hej Jenny
    Ja, det ville være så fint simpelthen. Tak for din kommentar (og fordi du hepper) - jeg har ikke set dig tidligere herinde, så velkommen til :o)
    Kh Charlotte.

    SvarSlet