Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 31. januar 2012

Forsinket søndag i farver....

Så kom den endelig - sneen!! Og sådan noget stads forpligter jo, når man har to små banditter, hvoraf den ene endnu aldrig har tumlet omend rørt ved skidtet før. Så vi trak i vores varme gevandter og begav os ud i herlighederne. Og det VAR altså ret fantastisk. Vi var de første til at betræde al sneen omme i gårdhaven, så magien var ekstra stor. Begge børn syntes at det var skønt at boltre sig, og jeg kunne vist heller ikke se mig helt fri for at synes om det hele.....

Lærke bliver tiltet....
Albert i sne for første gang
Der kælkes som galt det livet...
Om eftermiddagen trængte vi til noget HELT andet, så vi blev enige med farmand om at mødes i Randers Regnskov for at kigge på dyr og kryb i alle afskygninger. Det var faktisk ret fantastisk at gå fra den ene yderlighed til den anden, og alt foregik i Lærkes og Alberts tempo, så vi ankom sent til Regnskoven, og blev bestemt ikke rendt over ende (resten af Dk var vel ude at kælke....). Det var fedt næsten at have det hele for os selv, og det var skønt at bruge HELE dagen i børnenes tegn.

Lærke, Albert og far foran søkøernes bassin
Lærke (altså til venstre i billedet...)
Lærke, mor og Albert
Selvom vi er lykkelige og velfungerende som mor og far hver for sig, så er det alligevel også mægtigt, at vi kan hitte ud af at gøre ting sammen stadigvæk. Og det gør vi heldigvis også engang imellem :o)

Nå - jeg er klar over, at mit sne-indlæg sikkert kommer DAGE for sent, og jeg beklager over for faste og trofaste læsere, at der ikke sker så meget på min blog i disse dage. Jeg har travlt travlt travlt med arbejdet for tiden, idet jeg både retter 3g-opgaver (de store af slagsen), forbereder kursusmateriale til pædagogikum-workshoppen, og planlægger undervisning i både egne og vejleders klasser. Så min tid er lidt knap, men jeg satser og håber på, at jeg snart vender STÆRKT tilbage. Om ikke andet er jeg så småt begyndt at glæde mig til, at loppesæsonen snart indtager landets plæner og pladser igen. Jeg ved vi kun skriver januar, men jeg glæder mig alligevel som et lille barn. Og så skal I få indlæg for alle pengene igen :o) :o) :o)

4 kommentarer:

  1. Pyyramiderne, lopperne er ved at være tiltrængte (o:
    Dejligt, at I kan gøre ting sammen med ungerne.
    Fik du solgt de smukke sko ?
    Kig endelig forbi min blog
    smil
    Elvi

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Elvira.
      Ja, nu kan vi snart ikke vente længere på de LOPPER!!!! Skoene blev solgt. Ikke just nogen sommerhuspris jeg fik for dem, men pengene ryger i ladcykel-puljen ikke desto mindre ;o)
      Jeg vil glæde mig til at kigge forbi din blog. Men i disse dage bliver det desværre ikke til så meget "bloggeri". Det lysner dog snart forude, og så vil jeg tage på rundtur i dejlige blogland igen :o)
      Kh Charlotte.

      Slet
  2. EEEEEEj, hvor ser det bare hyggeligt ud! Det hele!! Sejt sejt sejt! Hold fast! Der kommer en sommerferie på et tidspunkt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen, det VAR også rigtig hyggeligt. Og jeg holder fast. Krampagtigt, men dog fast. Heldigvis får jeg en "blid" eksamensperiode i år, og så er det vel sommer, før man får set sig om.... ;o)
      Kh C.

      Slet