Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 14. januar 2012

Nytårsforsæt #2

Sådan!! Slut med overtræk og røde tal der vokser. Har nu taget den voksne (og ansvarlige) (og kedelige?) beslutning, at jeg fremover kun vil købe det jeg har råd til. Gulp.... :-/ Det nye kort kan ikke bruges i butikkerne, hvis (når?) den magiske grænse nås.... Wish me luck :-)








Bemærk venligst de flossede og godt brugte kanter.....

- Posted using BlogPress from my iPhone

11 kommentarer:

  1. you go girl! Mit dankort ser i øvrigt lige sådan ud :-/

    SvarSlet
  2. Jeg er SÅ stolt af dig Silotte!!! SÅ stolt! Også selvom jeg nu lige kunne din kode.... det må jeg leve uden så ;)

    SvarSlet
  3. KÆFT du er sej altså :-)
    Burde gøre det samme.......

    SvarSlet
  4. Angstfremkaldende modigt!!!!

    Glædelig 2012.

    SvarSlet
  5. Held og lykke, synes du er sej, ja det er ikke en god trend at bruge mere end man har. Omvendt kan man måske også glæde sig lidt mere over de ting man får købt, fordi man faktisk har "råd" til dem ikk ? kh Stina

    SvarSlet
  6. Jeg gjorde det samme som dig sidste år! bedste valg EVER!

    SvarSlet
  7. Respekt - held og lykke (o:
    Sikke en dejlig blog, du har.
    smil
    Elvi

    SvarSlet
  8. TAK for alle jeres søde ord og opmuntringer med på vejen, og VELKOMMEN til nye læsere :o)

    I dag stod testen sin første hårde prøve, da jeg stod i Super Brugsen med alle mine varer - parat til at betale med det nye funklende kort. Men så virkede skidtet sgu ikke (af een eller anden grund er det vist ikke blevet aktiveret ordentligt), og mit gamle kort havde jeg jo klippet i små stykker.... Så jeg endte med bare at måtte beklage (ikke mindst overfor den lange kø, der havde ophobet sig bag mig), hvorefter jeg skyndte mig ned i Netto, hvor jeg købte mere skrabet ind for den halvtreller der lå i min pung i stedet for.... Så nu lader det til at processen er skudt i gang :o)

    SvarSlet
  9. Hejsa
    Jeg tog selvsamme beslutning for et par år siden.Og ja det skal man lige lærer men de røde tal er væk og jeg har plus sidst på måneden (omend det til tider kun er under 100 kroner, men det er plus!!).
    Pøj pøj med dit..

    Lykke

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for opbakningen, Lykke. Ja, jeg glæder mig også til at de røde tal forsvinder, og pyt med at overskuddet ikke er så stort. Bare det, at jeg har RÅD til en l. mælk bliver stort :o) Det er godt at høre din historie - så får man mod på det....
      Kh Charlotte.

      Slet