Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 13. januar 2012

Nytårsforsæt # 1

Nu skal det være. Slut med De Unge Mødre, Sunny Beach, Regio(a)nalnyheder og Spørg Charlie. Jeg savner litteraturen, og jeg har besluttet mig for, at 2012 skal være året, hvor jeg genfinder bøgerne. Jeg har i lang til haft Paul Auster liggende på mit natbord (altså - ikke Paul Auster selv jo, men New York Trilogien...), men den gik jeg i gang med under min graviditet, og dér var jeg bare for træt og faldt hele tiden i søvn. Jeg er stadig træt - men det er der ikke noget at gøre ved. Så jeg opgiver Auster (for nu - men ikke for good da!!!), fordi det er for træls at læse en bog, som man har holdt alt for mange pauser i, og så har jeg i stedet valgt at hilse det nye år velkommen med minimalismen i sin skønneste form - nemlig via Helle Helles "Rødby-Puttgarden". Ihhh hvor jeg glæder mig. Men FØRST skal jeg i Øst for Paradis og se "Huden jeg bor i". Min søde kollega inviterede mig lige med på en tøse-bif-og-øl-tur (og bogen løber vel ingen steder...) ;o)



Glædelig weekend til alle.
/Charlotte.

3 kommentarer:

  1. æææææælsker Helle Helle - kan anbefale stort set alt af hende

    SvarSlet
  2. Det synes jeg faktisk er et sejt fortsæt :) Tillykke med det... jeg skal udgive et stk videnskablig artikel. (Hæng mig op på det!)

    SvarSlet
  3. Ja - jeg synes også selv, at det er et helt igennem sejt fortsæt. Og nu, når jeg også kan høre, at Helle Helle er fantastisk - ja, så glæder jeg mig bare endnu mere.... :o)))

    SvarSlet