Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 2. februar 2012

City art

Jeg ved ikke helt, hvad det er, men det ser ikke desto mindre skønt ud i bybilledet. Udenfor butik 1000 Ting i Jægersgårdsgade i Århus, står denne pink spraymalede cykel, som er blevet pyntet og pimpet med hæklede artefacts. Håndtagene ind til butikken har også fået en tur. Både Lærke og jeg syntes det så sejt ud, og hendes kommentar var, at når hun bliver en stor voksen, vil hun også gerne have sådan en cykel. Det kan jeg godt forstå :-)







- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Håndtaget på selve døren har også fået en hæklet "hue" på nu :-) Var nemlig lige derinde og kigge i dag, mens hunden var ved dyrlæge..

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg ved det godt. Det har været der hele tiden, men jeg havde bare to børn, der hev og trak i mig, og som ville vise mig ALT muligt andet også, så jeg fik ikke taget noget billede. Tænker dog at jeg kan gøre det i dag og uploade det lidt senere.... ;o)
      Kh Charlotte.

      Slet
  2. Elsker sådanne små indslag i bybilledet - super god streetart og giver en et smil på læben. Fedt ! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg er også vild med det. Elsker når byen så bliver sådan lidt foranderlig og skæv :o)
      Kh C.

      Slet
  3. det med at hækle om ting skulle være nyeste skrig!
    Så en hel bus på nettet et sted der var hæklet/strikket om!

    kig forbi min giveaway http://www.bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

    SvarSlet