Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 17. februar 2012

Nytårsforsæt - update

Yup yup det går fremad !! Jeg må sige at jeg  - for at være helt ærlig - er ret stolt af mig selv. Som I måske ved, besluttede jeg mig i årets første dage for at ændre nogle ting i mit liv. Jeg klippede kortet og lagde kursen helt om. Fra nu af ville jeg kun købe ting, som jeg havde råd til. Og jeg må sige, at det er ret fantastisk at opleve, at der står PLUS på kontoen (ja ja, jeg ved god, at det ikke er så længe siden endda, men det er en sejr ikke desto mindre), og det var endda lykkedes mig at spare over 11.000,- sammen siden januar (ved at sælge ud af nogle af mine ting sgu), så vi kunne købe den ladcykel, jeg så gerne ville transportere mig selv og ungerne rundt i. Og ta dahhh.... så sker der sørme det, at jeg igennem en bekendt (tak Rikke ;o)) fik kontakt til en, som ønskede at sælge deres Trio Bike, som de slet ikke brugte. Banditten koster op til 22.000,- fra ny, men jeg fik den simpelthen for 7000,- Jeg synes det er et helt fantastisk scoop, og vi er allerede i fuld gang med at hjulre frem og tilbage til Børnehuset på den. Og som bonus kan denne model (som jeg jo lidt betragter som Rolls Roycen indenfor ladcykler) både bruges som cykel, ladcykel og klap/gå-vogn. Win win WIN situation siger jeg bare.... :o)


7 kommentarer:

  1. så sejt gået! - og sikke et lækkert kup!:-)

    SvarSlet
  2. Tillykke - godt gået.
    Du er bare god - inden du ser dig om, så er du jo møgrig. (o:

    SvarSlet
  3. Jeg EEEEER SÅÅÅÅÅÅ STOOOOOOLT! Det ved du!

    SvarSlet
  4. Ej hvor er den såå fed læste lige om den den anden dag i Vores børn..(gammelt nummer) og nåede at tænke hvis vi ( er så heldige) får flere børn vil jeg ha sådan en.. INDTIL jeg så prisen.. Men sikke da et kup... og tillykke med at din nye livsstil.. Fedt du holder ved.. Læste lidt om det hos blomsterpigen...

    SvarSlet
  5. skønt, den bliver i glade for og tillykke med du er så sej :)

    SvarSlet
  6. Kæft du er sej cilutte :-)
    Håber jeg kan gøre det samme.
    Tak fordi du inspirerede mig til at gøre det samme ;-) med kortet that is.
    Knus

    SvarSlet
  7. TAK for dejlige kommentarer til jer ALLE. Det varmer, og det gør at man lige giver den en ekstra tand her sidst på måneden (ja -sørgeligt men sandt, så er det allerede sidst på måneden herhjemme. Det er dælme op ad bakke det her....). Men jeg bider tænderne sammen og tænker på, at der jo da er nogen som følger med, og så kan man ikke kaste håndklædet i ringen allerede ;o)

    SvarSlet