Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 23. februar 2012

Ta dahhh.... uden ble :o)

Så har Lærke smidt bleen. Flyverdragt-vejr, skovbørnehave und alles, og hun har bare ikke uheld. Synes hun er så sej :o)
Vi havde længe talt om en særlig Build a Bear, som hun måtte få, når hun smed bleen helt, og endelig oprandt dagen så. Det viste sig at være et mindre klamt koncept, men Lærke elskede det, og hun fik det lige som hun ville have det: pink i pink. Bleen kvit - men nu med verdens dyreste bamse i stedet ;o) ;o) ;o)

Stolt pige med sin nye bedste (og hjemmelavede) ven.
In the making. Bamsen får fyld (af Lærkes fodkraft)
.... og bamsen klargøres inden den klædes på

Og i øvrigt - det skyldes ikke dovenskab at den unge dame endnu har sin cykelhjelm på. Jeg kan aldrig få hende til at tage den af, når vi kommer ind. Hun elsker den. And so be it.... :o)

3 kommentarer:

  1. Det er slet ikke nogen dårlig idé med sådan en gåhjelm ;)
    Hun ser bare så stolt og glad ud, det er bare fedt :) Sejt sejt.
    Og fint du lige fandt ud af det med bloggen ;)

    SvarSlet
  2. Hvor er hun sej, troede slet ikke den slags kunne lade sig gøre!

    SvarSlet
  3. Ja, hun er sgu lidt sej den lille dame. OG stolt ikke mindst. Hver dag går der lige et par minutter med at hun selv skal vælge hvilke (FEDE) underbukser hun skal have på, inden vi kan komme videre med dagens program :o)

    SvarSlet