Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 4. maj 2012

Til mor ....

Tænk engang - smukkere buket end en håndfuld mælkebøtter findes ikke længere. Især ikke når buketten overrækkes af ens 3-årige datter, som selv har vandret rundt i haven for at plukke blomster til mor. Jeg bliver lige rørt hver gang.... :-)




Jeg beklager min pludselige tavshed på bloggen, men jeg blev lige akut overvældet af arbejde og studier, så det blev nødvendigt at stille alt andet i bero for en tid. Nu har jeg imidlertid overstået mit praktiske pædagogikum og jeg mangler kun at skrive en teoretisk opgave også. Så skulle den lektor-titel også gerne være i hus snart .... :-)

Snart er det for alvor loppesæson igen, og så kommer jeg selvfølgelig snart meget mere på banen igen :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

  1. Smukke blomster når de kommer fra en lille barnehånd :) Og vi er nok mange som glæder os til loppesæsonen - Jeg gør :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja, det bliver SKØNT endelig at få lapperne ned i alt det gamle ragelse igen. Når man tænker over det, er det jo da egentlig noget af en sær hobby, men jeg kan simpelthen ikke få nok af det! Måske vi ses (i en ren cat fight over et kniplet forklæde eller lign) ;o)

      Slet
  2. Åhh der er intet som sådan en handling, der kan smelte en mor´s hjerte :-)

    Har forresten sendt dig en mail for et par måneder siden vedr. evt. udstilling, men da jeg ikke har hørt fra dig, tænker jeg, at den måske ligger og flagrer i cyberspace ?? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, hvad har du?? Det siger mig slet ingenting. ØV! Er det for sent nu - eller kan det nåes endnu? Synes da ikke, at mails sådan plejer at gå tabt (jeg har i hvert fald ikke været udsat for det før), men jeg kan slet slet ikke genkalde mig den mail. Hvad skrev du helt præcis? Udstiller du snart eller hvordan?

      Slet
    2. Nej du skrev på et tidspunkt, at jeg godt måtte sende dig en mail mht til en (måske) udstilling i jeres kunstforening og den gjorde jeg så :-). Tjekker lige om jeg stadig har den...

      Slet
    3. Sooooooooooooooryyyyyyyyyy - det var ikke dig !!!!! - shit det går sgu meget godt....gab mig selv. Beklager meget :-))))))))

      Slet
    4. Hahaha... No worries :o) Det kunne jeg såmænd også have gjort. Det værste var, at jeg var helt FLOV over, at jeg ikke havde svaret dig ;o) MEN - en udstilling kunne måske godt komme på tale alligevel, hvis du kunne tænke dig, at udstille på et gymnasium? (det er nemlig dér vores kunstforening har til huse....)
      Kh C

      Slet