Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 19. juni 2012

Blog makeover...

Så skete det. Jeg fik lige nok af mit vandmærke-look og skæve skrift, så jeg har ændret udseendet på bloggen. Måske ikke for good - det kan være, at der sker et par småændringer løbende, men noget andet SKULLE der bare ske. Så vupti: Loppelækkerier goes soft ice. Jeg trængte sådan til, at der kom nogle farver på, istedet for at det hele bare var brunt i gråt. Jeg kunne dog godt bruge lidt hjælp til, hvordan man får et banner med billeder i toppen. Ved nogen, hvordan man tryller den slags???

Og så hylder jeg lige endnu engang min montre som også fik en mini makeover (billedet er bare fra sidste indlæg, som jeg lige glemt ikke fik så meget tid i overskrifterne, når nu jeg pludselig lavede et impuls-blog-udseende-skift).

Nye greb fra Liebe 




9 kommentarer:

  1. Det er jeg sikker på at du bliver glad for, jeg har lige gjort det samme og det føles så godt, jeg overlod det med billedet øverst til en jeg tilfældig fandt, hun tog 100,-kr og vupti havde jeg den fineste header, du kan finde hende på min blog hvis det har nogen interesse (jeg kan lige i skrivende stund kun huske at hun hedder Mette) og så kan du også deltage i min GIVE AWAY hvis du har lyst, det hele ligger lige her: http://fantast-fabrikken.blogspot.dk/2012/06/give-away.html
    De bedste hilsner
    Eva

    SvarSlet
    Svar
    1. FANTASTISK give-away du har dig!!! Jeg melder mig straks på banen :o)

      Slet
  2. Jeg har lavet min header i PhotoShop, ligenu er der godtnok ikke nogle billeder i, men det er nu meget nemt at lave.
    Der er rigtig mange rundt omkring i blogland der laver headers til andre.
    Fx. http://mette-sirianna.blogspot.dk/p/headerblogdesign.html

    SvarSlet
  3. he he det er mig de snakker om :D Du er velkommen til at kigge forbi min blog og se hvad jeg laver!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hahah.... Det har jeg fluks gjort. Og jeg er meget interesseret. Det ser super fint ud, det du laver. Hvordan og hvorledes bestiller jeg?

      Slet
  4. Det ser super godt ud med din makeover - er vild med farverne:-)

    Kh
    Anna

    SvarSlet
  5. Hvor er her bare fint, Charlotte-honey! It's so you! Også meget skønne greb på din montre. Jeg elsker stort set ALT fra Liebe! Og stort set alt, du ejer og har! :-)

    SvarSlet
  6. Tak alle for søde ord og inspiration. Tror jeg hyrer Mette. Hun lader til at have noget mere tjek på finesser end jeg har ;o)

    SvarSlet