Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 15. juni 2012

Konkurssalgs-kup

Den skønno skønno butik "Hønsefødder" i Bruunsgade, Århus har meddelt, at de er gået konkurs. I går var de sidste varer sat ned med 85% så jeg fik disse to par støvler til Lærke for 360,- Rabat: 2040,- Jeg kan slet ikke få armene ned (og jeg ved, at butikken åbner igen, så jeg tillader mig at glæde mig) ;-)


Sorte Palladium-støvler. Førpris: 1300,- Lilla støvler fra Bisgaard. Førpris: 1100,-

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Det er helt vildt med de 85%! Jeg troede at ALT var revt væk, så jeg har ikke ville bruge tid på at tage derind- men måske man alligevel skulle afsted efter gode kup som dine:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen, sådan har jeg også haft det. Jeg var derinde, da der var 40% på det hele, og det var jo et rent gedemarked. Så ved jeg, at det blev sat ned til 75% hvilket jeg ikke nåede, så jeg troede også at alt ville være væk. Jeg vil så skynde mig at sige, at det var faktisk også væk. Butikken var nærmest tom, men der var tilfældigvis 5-6 par støvler lige i min datters størrelse.... Måske du skulle prøve lykken?? :o)

      Slet
  2. Neeeej hvorfor ved jeg ikke sådan noget i god tid?? De kunne da godt lige have skrevet det til mig:-) Lækre støvler:-)

    SvarSlet
  3. Kom på deres mail-liste !! Det er jeg. Ellers ved jeg heller aldrig hvornår NOGET som helst foregår ;o)

    SvarSlet
  4. Lækker kup, heldige dig (eller din datter) :)

    Kh Lena (MorsTankeblog)

    SvarSlet