Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 13. juni 2012

Sommerfest

I dag var vi inviteret til sommerfest i Lærkes skovbørnehave. Vi er heldige at have hende i en nyopført og LÆKKER børnehave midt i skoven og med nedgang til stranden. I dag så vi det for første gang ....



Blomsterkrans på knagen....



Og Pippi kom forbi og spillede og sang og uddelte kiks med flødeskum!!


Pippi spiller og ungerne synger til...


Pippi fortæller røverhistorier (og Lærke æder vist det hele råt) :o)


Og så havde hun sin søde hest med, som man måtte klappe og ride på (noget tyder på, at det vist var verdens ældste hest) :o)






Klar til sin første ridetur!!!

Åhhh det var stort ....



GOD SOMMER :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Næh, for et fint arrangement, og tænk sig, at jeg var 27 før jeg sad til hest første (og sidste) gang. Jeg er skrækslagen for de dyr ;)

    SvarSlet
  2. Hahaha, du fik mig sådan til at grine. Altså - denne her hest KUNNE simpelthen ikke gøre nogen fortræd. Den var så gammel, så gammel... ;o) Men ja - hende Pippi var dælme sine penge værd. Hun var sindssyg go.

    SvarSlet