Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 17. juni 2012

Udestuen før...... og efter..

Jeg har den skønneste udestue, og det har derfor også været lidt flovt, at jeg ikke har kunnet finde ud af at få den brugt ordentligt, og at indretningen og brugen af den bare ikke rigtig fungerede. Alt dette er dog ændret ved hjælp af de kære små møbler, som mine sidste indlæg har omhandlet. Før havde jeg et blåt campingbord stående i rummet, og selvom det er skønt og retro-lækkert (og nu til salg i min shop), så fungerede det bare ikke optimalt for mig. Nu - med det nye sofabord er rummet blevet langt hyggeligere, og det fungerer ligesom bare mere som en "stue" for mig nu. Oveni hatten fik jeg ryddet op og ud. Grimt kattefoder blev gemt væk i yndige kagedåser i stedet, og  det er da utroligt som et rum kan ændre sig, når rod og overflødigt skrammel får sparket. Her er min udstue før..... og efter:

Udestuen før. Med blåt campingbord og Charles Eames skalstol i creme. Stolen var mest bare i vejen, og den er nu - sammen med to øvrige Eames-stole sat til salg på Lauritz.com.
Udestuen efter. Skalstolen er væk og erstattet af et lille møbel i teak.
Efter. 
Efter. Camping erstattet af eg.
Efter. Rummet i sin helhed :o)
Og så heller ikke mere om de møbler nu. Slut. De næste par indlæg vil også handle om før-og-efter-makeovers.... (andre steder) :o)

8 kommentarer:

  1. Let og lækkert.

    Glædelig søndag.
    Kirsten

    SvarSlet
  2. Skønt skønt skønt (0:

    SvarSlet
  3. Smukt, dejlige dame!

    SvarSlet
  4. Tak for søde ord de damer :o)

    SvarSlet
  5. Det ser så lækkert ud! Meget finere med det nye bord :) Er vild med gyngestolen

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Jeg er også selv meget glad for det. Og ja - gyngestolen er også een af mine yndlings. Illum Willelsøe i skøn petrolblå. En gave fra en ekskæreste, men skøn ikke desto mindre ;o)

      Slet
  6. Så fint det er blevet, nu er der en sammenhæng i rummet, tænk så lidt der nogen gange skal til.

    SvarSlet
  7. Ja, jeg synes også at stuen hænger bedre sammen sådan. Det er på en måde mere varmt nu :o)

    SvarSlet