Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 14. juli 2012

Shopping i centrum. Kbh #2



På min anden dag i Kbh gik jeg meget målrettet efter et helt særligt par støvler, som jeg havde set lige da jeg ankom til byen, og som jeg ikke havde kunnet få ud af hovedet. Jeg købte dem ikke fluks, fordi jeg var nervøs for, at komme til at købe for meget med det samme, hvis nu noget bedre skulle dukke op senere..... men det skete ikke, og støvlerne blev ved med at spøge i mine tanker, og jeg MÅTTE derfor tilbage og have dem. Jeg synes de er ÜBERCOOL og jeg er HIMMELHENRYKT over at de nu skal bo på mine fusser. Tjek dem lige ud engang:



Hvis man kender mig, er det ikke svært at gætte, hvilken farve jeg valgte :o)




YES BABY!

Efterfølgende gik turen til en af mine yndlingsbutikker i Kbh - nemlig, LIEBE i Strædet. Jeg er vild med deres porcelæn , og som noget nyt havde de udvidet butikken med en 1. sal som husede skønne tekstiler, små møbler, puder mm.



Udstillingsvindue




Mere udstilling. Bemærk den SKØNNE lampe, som man selv kan være med til at designe.




1. sal. Tekstiler, æsker og porcelæn samt små, fine toiletskabe. Jeg skyndte mig at købe den med tapetet :o)




1. sal. Finurlig bænk sammensat af 3 forskellige stole. SÅ fin synes jeg!

Jeg havde en skøn tur hvor alting foregik i mit eget tempo, og det var FEDT FEDT FEDT. Når det er sagt skal jeg dog ikke sige mig fri for at glæde mig en lille smule til at støde til mine børn og deres far på camping i Løkken i et par dage. De har været afsted siden i søndags, og jeg får lov til at lege med i to dage fra torsdag til lørdag. Det bliver også dejligt :o)

Indtil da vil jeg nyde mine labre Københavnerfund :o)



På badeværelset: hjembragt (og nu ophængt) skab

Tøj, støvler og en gulvpude (fra DAY Home)

Copenhagen - how I LOVE you





4 kommentarer:

  1. Lyder som en dejlig tur :)
    Hvilken butik er støvlerne fra :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det varen skøøøøn tur. Støvlerne er fra Soho og koster 900,- (den mintgrønne er udsolgt i str 37, men ellers tror jeg stadig at de fleste str er at finde) :-)

      Slet
  2. Hurraaa! Du kommer snart og besøger mig så, nu hvor du er blevet afhængig. Sikke mange latterligt fine ting, du har købt med hjem! Det er jo ikke til at holde ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Katrine - jeg flytter ind hver weekend. Bare så du ved det. Det håber jeg er ok. Og jøsses jeg glæder mig :o) :o)

      Slet