Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 17. juli 2012

Søndagslopper

Hele TRE gange fik jeg besøgt Ingerslevs marked i søndags. Første gang sammen med mine børn (hvilket var en STOR udfordring, da de var som lopper i alle (forkerte) retninger), anden gang mens ungerne var sammen med deres far, så jeg lige kunne nå tilbage efter en pragtfuld traktor som Albert havde kastet sin kærlighed på (plus skønne jeans og en kjole-bluse til mor!), og endelig tredje gang med BÅDE børnene og deres far. Lopperne stod mest i børnenes tegn i dag, men eftersom markedet bugnede af især lækkert tøj, fik jeg også lidt med hjem. Allervigtigst var det dog at finde en gammel ølkasse til opbevaring af ungernes bøger, og her var jeg heldig at finde en laber orange een af slagsen. Lone-fadet købte jeg på et marked i Løkken i torsdags.



Ingerslev-lopper

Loppemarked i Løkken


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

  1. Da jeg boede i Århus C, kom jeg tit på Ingerslev for at købe grøntsager mv.
    Nu bor jeg 18 km fra storbyen og kan ligesom ikke få bevæget mig derind. Øv, for nu er der jo også genbrugsmarked.... tja, dovenskab er en svær partner.

    Glædelig onsdag.
    Kirsten

    SvarSlet
    Svar
    1. Hmmm.... jeg kan nu godt forstå dig, Kirsten. Det er alligevel et stykke væk for et par gulerødder. Men omvendt er bagagerumsmarkedet bestemt køreturen værd. Jeg kan bruge flere timer deroppe (selv hvis vejret er dårligt), så man kunne jo gøre en hel tur ud af det og sætte søndagen af til lopperier :o)

      Kh Charlotte.

      Slet
  2. Jeg arbejder lige ved siden af og har aldrig været der. Pinligt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej DET er da for dårligt, Ditte!! (men på den anden side - arbejder du også om søndagen??) Anyways - det er i hvert fald et besøg værd. Rigtig hyggeligt og med RIG mulighed for at gøre sig skønne fund...

      Kh Charlotte.

      Slet