Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 11. juli 2012

Østerbro 2nd hand. Kbh #1

Jeg er netop hjemvendt efter en skøn solo-tur til København, som jeg lod stå i shoppingens og venners tegn. Som noget nyt for mig udforskede jeg Østerbro, hvor jeg besøgte SKØNNE, SKØNNE luxus 2nd hand butikker. Bl.a. denne, som BUGNEDE af smukke kjoler:

Greibe og Kumari, Østerbro
Først besøgte jeg dog en dejlig veninde (som jeg ikke havde set i 7 år) og hendes wunderbare lille Josefine. De bor på ydre Østerbro i et kvarter a la Kartofelrækkerne som har en særlig "Børnene fra Bulderby"-stemning over sig, og der var simpelthen bare så fint. Se engang hvilken oase:

Rikke forklarede mig, hvor jeg skulle gøre mine indkøb ift. lækkert 2nd hand-tøj, som jeg aldrig rigtig har haft held til at finde på egen hånd. Og så viste det sig gudhjælpemig, at Østerbro tilsyneladende bare er STEDET for den slags. TAK FOR TIPPET, siger jeg bare!! Jeg brugte derfor nærmest hele min tirsdag i diverse 2nd hand kældre omgivet af labert tøj. Jeg styrede mig dog og nøjedes med at købe en enkelt Stella McCartney jersey sweatshirt (til gengæld er den fed!!).

Diverse luksus genbrugsbutikker på Østerbro
Jeg har aldrig været nogen ørn til at udforske Kbh's afkroge, men det var fedt endelig at komme ud og opleve et lidt mere autentisk Kbh (som jo selvfølgelig ses bedst på gåben):

Sightseeing i mine yndlings Chie Miharra-sandaler :o)
Og endelig oplevede jeg også at se lidt skønt street art som i en strikket trappe. Jeg ELSKER disse strikke-flip, hvor store dele af bygninger, træer eller andet forvandles til blød pang :o)

I morgen deler jeg min shoppetur i centrum med jer. Jeg kan røbe, at jeg slæbte SKØØNNE ting med hjem til Århus......

2 kommentarer:

  1. Åh Silotski, det ser skønt ud! Det har været præcis ligeså lækkert her! Det har pisregnet og jeg har pakket mit liv i kasser og malet spisestuen... Misundelig?

    SvarSlet
  2. Hahahaha ja meget (men snart - i virkeligheden - er bliver jeg det sikkert) ;o)

    SvarSlet