Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 7. august 2012

Fantastiske Neondulle

For nylig fik Lærke denne skønne kjole med pufærmer og neonknap foræret af min pragtfulde veninde - den underskønne Neondulle med bloggen Neontråden. Jeg er selv ret håbløs med en symaskine, og så er det jo fabtastisk at man istedet har sådan en veninde dom KAN og som GIDER!! TUSIND TAK, Katrine. Vi elsker den kjole!! :-)









- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Selv tak søde du :) Er glad for at hun både kan passe og lide den :)

    SvarSlet
    Svar
    1. DÈT kan hun. Og den er SÅ fin!! :o)

      Slet
  2. Ja, med knappen? Det er rigtig fint :o)
    Kh Charlotte.

    SvarSlet
  3. Hej. :-)
    Jeg har nomineret dig til Liebster Blog Awards. Du kan se hvad du skal gøre, og hvilke spørgsmål du skal svare på, her: http://enverdenafillusioner.blogspot.dk/2012/08/liebster-blog-awards.html

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej.
      Tusind tak for det!! Jeg skal se, om ikke jeg kan nå at leve op til at det, der følger med, men eftersom skolestarten - og dermed jobbet - er lige nu, er jeg bange for, at min tid bliver lidt kneben. Jeg skal dog gerne gøre, hvad jeg kan!! :o)

      Slet
  4. Dejligt med sådan en veninde og kjolen er rigtig fin.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, hun er ret uundværlig - hende er vi glade for :o) :o)
      Kh Charlotte.

      Slet