Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 12. august 2012

Loppemarked i Mølleparken

Ahhhh.... blå himmel, solskin og smukke lopper i Mølleparken denne søndag. Stemningen var som altid fantastisk og langt mindre hektisk end på Ingerslev, og det grønne græs i baggrunden indbyder til at man indtager sin frokost i den dejlige atmosfære. Jeg havde børnene med i dag, så endnu engang blev der ikke tid til at gå rundt og pille og rode i gemte skatte under borde og bænke. Til gengæld fik vi fingrene i nogle skønne sager - til både børn og voksne. Nedenunder følger stemningsbilleder + dagens fund :o)

Den efterhånden så velkendte - men stadig bedårende - rullende kaffebar
Den gode stemning med Aros' Regnbue i baggrunden
Påske- og julepynt i træ, Bratz hardbox kuffert, lille Cirkeline, Postmand  Per  bil + figur, Hummel sneakers (helt nye). Alt sammen for 110,- 

6 kommentarer:

  1. Det er nemlig rigtig hyggeligt i mølleparken :-) jeg var der også og kom også afsted med lidt lækkert ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Øv, jeg så dig slet ikke. Var du afsted uden mand og børn? Så er det jo altså lidt lettere at gå rode-kasse-amok.... ;o)

      Slet
    2. Ja jeg havde FRI ;-)

      Slet
  2. Ved du om der er flere loppemarkeder i Mølleparken i år? Og hvem jeg kan kontakte for at få en stand?
    Mvh
    Louise

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Louise
      Jeg troede at jeg havde en mailadresse jeg kunne give dig, men den har jeg desværre mistet. Så desværre kan jeg ikke hjælpe dig. Jeg kan forsøge at forhøre mig blandt nogle bekendte, som jeg ved, har haft en stand der, og så vender jeg lige tilbage til dig...
      Kh Charlotte

      Slet