Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 11. august 2012

Plaster på såret...

Da Lærke fyldte 2 år fik hun en ny seng af mig, og jeg havde for længst besluttet mig for at Albert skulle have en magen til, når han også blev stor nok. Sengen er købt hos Et Hjem (modellen hedder Fanny), og jeg synes den er så fin på alle måder.



Desværre var Alberts seng bare ikke helt i orden som Lærkes havde været det, idet den ikke kunne samles ift de for-borede huller der var. Vi måtte derfor selv i gang med hammer, målebånd og mejsel, hvilket jo var lidt træls (for at sige det på godt jysk), især fordi den seng koster en mindre formue. Så jeg besluttede mig for at være en ihærdig brokrøv (noget jeg faktisk er ret ringe til), og jeg fik lovning på nogle puder til sengene som kompensation. Det tog mig halvanden mdr at få hul igennem til rette mand/kvinde i firmaet, men til sidst lykkedes det. Så var de ønskede puder imidlertid udsolgt, og i stedet fik vi disse metaldåser med indhold.

Metaldåser som hver især sagtens kan bruges som madkasser eller lign. efterfølgende



Til Lærke: skitsebog, maling og nummereret billede m. motiv  



Til Albert: Robot-samlesæt samt maling

Ikke meget plaster, men dog lidt. Jeg synes at sengen er pragtfuld, men den næste (om mange år!!) købes nok alligevel et andet sted, da jeg ikke synes at prisen og servicen går helt smukt hånd i hånd her. Og det skal de altså....

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar