Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 1. august 2012

UdsalgsAMOK

Skulle egentlig bare have haft et par gummerøjsere til Lærke, da de gamle var mørnet og revnet, men så greb det på den ene eller anden måde lidt om sig.....
70% i Noa Noa resulterede i skøøøøøn bikini, striktrøje i støvet grøn, fin ternet kjole og lille undertrøje/top (alt sammen til Lærke). 
Stolt model :o)
Mere til Lærke: Neonstribet bluse fra Molo i fint bomuld, T-shirt fra Ejsikkelej, alt alt for lækker kjole fra Gro og ENDELIG: de tiltrængte gummistøvler fra Bundgaard (det hele fundet i Magasin og Krutter, Århus).
Stakkels Albert fik ikke så meget, men lidt blev det alligevel til:
T-shirt fra Hummel og koral/grå-stribet bluse fra Mads Nørgaard (begge dele fra Magasin).
Og så blev det endelig morens tur også :o)
Pude m. små pailetter fra Noa Noa, brun-grøn skindjakke fra Selected Female (sat ned fra 2400,- til 700,-) og til sidst en smækker grøn øjenskygge fra Lancome + grøn neglelak fra Depend (GRATIS (næsten), da jeg havde gavekort til Matas).
Ahhhhhh det føltes godt. Dankortet gløder, men smilet er bredt. SKYND jer derfor ind på min Trendsales-profil (HER) og køb noget af alt det, som jeg har til salg. Det ville gøre mig godt ;o)

5 kommentarer:

  1. Sig mig nu liiiiige en gang smukke Silotte! Hvor blev din sparekurs af? Og hvad er det nu for noget med Dankort? Det er da DERFOR hæklemisten hænger! Det er da ikke katten!

    Nå... jeg drøner ski til Hilleren, eller som man siger herovre- Hillerød ;)

    SvarSlet
  2. Ps: Bedårende i bikini, altså!!!

    SvarSlet
  3. Smukke Kat - der er helt styr på økonomien stadigvæk ;o) For når nu en bikini kun koster 30,- så går det nok alt sammen....
    (og hvis ikke giver jeg lidt dig skylden, for jeg ville gerne bare have drukket en enkelt kop kaffe nede i byen med dig, men du var her jo lissom ikke!!!) ;o)

    SvarSlet
  4. Sikke en masse skønne ting du fik købt(:

    Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 250kr(:

    http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/07/give-away-nr-7_22.html

    SvarSlet
  5. Ja, det var fine ting! Jeg kigger forbi din blog - tak :o)
    Kh Charlotte.

    SvarSlet