Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 1. september 2012

Smuk stofpakke

Jeg var så heldig at vinde denne FANTASTISKE stofpakke hos Marthe med bloggen Arvingen.com
Marthes blog emmer af god stemning, fine fund og masser af inspiration, og som den sidste heldige vinder af hendes give away modtog jeg i går disse smuksakker:





Samlingen huser de lækreste og fineste retrostoffer, hvoraf enkelte ret hurtigt er blevet mine favoritter (se lige det blå ovenover med den lyserøde blomst! Det er ptagtfuldt!). Jeg tænker at de kommende projekter (sikkert til næste sommer!!!) skal være nogle patchwork-puder og evt bukser til Lærke og Albert, hvor noget af stoffet kan komme til at indgå som en detalje ved lommen eller i siden. Her kommer jeg nok til at spamme nogle af I sy-kyndige, da jeg jo selv er ren novice..... (beware Anna og Lisbeth) ;-)
Endnu engang tak, Marthe - jeg glæder mig til at få fingrene i stofferne :-)


- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Go ahead:-) Måske du vil med til en sydag på et tidspunkt? ;-)

    Kh
    Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Hov søde Anna - UNDSKYLD! Dette indlæg fra dig har jeg altså totalt misset (hvordan det så kan ske???). Jeg vil MEGET gerne med på en sy-dag på et tidspunkt (omend I sikkert fortryder at have indbudt mig!), men lige nu kan jeg ikke overskue en snus. Kender du ikke det - at alting klumper sammen og stresser på een gang??
      Håber alt er vel i jeres nye vidunderlige hus.
      Kh C.

      Slet