Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 23. september 2012

Søndag med lopper, løbetur og lækker Wiinblads-pakke

Mmmnnn.... i dag har været sådan en søndag, som man bare ikke kan få nok af. Turen gik bl.a. til loppemarked i Mølleparken, hvor det bare BUGNEDE af lækkert tøj, og selvom det bare slet slet slet slet SLET ikke var det, som jeg skulle have, - ja, så endte det selvfølgelig med, at jeg ikke helt kunne modstå fristelsen alligevel.... Min überskønne veninde, Judith (med bloggen Judiths akvarium, der bl.a. handler om loppefeber og livet i Øgaderne), havde en stand på markedet i dag, hvor jeg kunne hvile mine skanker, mens jeg fortærede en velfortjent og elsket hotdog. Kig forbi hendes blog. I vil elske hendes skarpe pen!! :o)
Her ses loppedagen i glimt:
God stemning, skæve fund og Judith i sin fine stand :o)
Jeg styrede mig gevaldigt i dag, og jeg kom faktisk kun hjem med lidt tøj og et par nostalgiske stylter (fordi jeg så tydeligt husker min tid i skolegården, hvor jeg hver dag TRAVEDE rundt på præcis sådan nogle). Hvis ungerne ikke gider at lege med dem, ja - så gider deres mor i hvert fald .... Dette blev altså dagens fund (til i alt 90,-)

Bluse fra Object og Nümph, bukser til Albert  fra  Ej Sikke Lej
Plastic stylter i pang-gul. 
Inden loppe-turen nåede jeg også lige at nyde solen på en løbetur, og da jeg kom tilbage, opdagede jeg at havens hindbær-buske endnu havde lidt at byde på. Og det havde jeg slet ikke opdaget!!


Endelig skal jeg vise jer den skønne september-Wiinbladsplatte, som jeg var så heldig at vinde i en give-away i sidste uge. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ELSKER Bjørn Wiinblads streg, for jeg synes at han fortæller så fine historier med den. Månedsplatterne er ingen undtagelse, så jeg blev simpelthen så GLAD, da jeg var så heldig at vinde hos Tove med bloggen Mosekonens puslerier. Tak for en skøn gave, Tove. Nu har min december-platte fået dejligt selskab af september-platten :o)
Bjørn Wiinblads december- og septemberplatte i køkkenkrogen.

2 kommentarer:

  1. Super lækre sager du har fundet... ha en dejlig aften

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - ja, det var få men gode ting :o)

      Slet