Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 31. januar 2012

Forsinket søndag i farver....

Så kom den endelig - sneen!! Og sådan noget stads forpligter jo, når man har to små banditter, hvoraf den ene endnu aldrig har tumlet omend rørt ved skidtet før. Så vi trak i vores varme gevandter og begav os ud i herlighederne. Og det VAR altså ret fantastisk. Vi var de første til at betræde al sneen omme i gårdhaven, så magien var ekstra stor. Begge børn syntes at det var skønt at boltre sig, og jeg kunne vist heller ikke se mig helt fri for at synes om det hele.....

Lærke bliver tiltet....
Albert i sne for første gang
Der kælkes som galt det livet...
Om eftermiddagen trængte vi til noget HELT andet, så vi blev enige med farmand om at mødes i Randers Regnskov for at kigge på dyr og kryb i alle afskygninger. Det var faktisk ret fantastisk at gå fra den ene yderlighed til den anden, og alt foregik i Lærkes og Alberts tempo, så vi ankom sent til Regnskoven, og blev bestemt ikke rendt over ende (resten af Dk var vel ude at kælke....). Det var fedt næsten at have det hele for os selv, og det var skønt at bruge HELE dagen i børnenes tegn.

Lærke, Albert og far foran søkøernes bassin
Lærke (altså til venstre i billedet...)
Lærke, mor og Albert
Selvom vi er lykkelige og velfungerende som mor og far hver for sig, så er det alligevel også mægtigt, at vi kan hitte ud af at gøre ting sammen stadigvæk. Og det gør vi heldigvis også engang imellem :o)

Nå - jeg er klar over, at mit sne-indlæg sikkert kommer DAGE for sent, og jeg beklager over for faste og trofaste læsere, at der ikke sker så meget på min blog i disse dage. Jeg har travlt travlt travlt med arbejdet for tiden, idet jeg både retter 3g-opgaver (de store af slagsen), forbereder kursusmateriale til pædagogikum-workshoppen, og planlægger undervisning i både egne og vejleders klasser. Så min tid er lidt knap, men jeg satser og håber på, at jeg snart vender STÆRKT tilbage. Om ikke andet er jeg så småt begyndt at glæde mig til, at loppesæsonen snart indtager landets plæner og pladser igen. Jeg ved vi kun skriver januar, men jeg glæder mig alligevel som et lille barn. Og så skal I få indlæg for alle pengene igen :o) :o) :o)

torsdag den 19. januar 2012

Nytårsforsæt # 4

Denne skønhed er, hvad jeg har lovet mig selv at spare op til inden sommer. Den koster det samme som et sommerhus, men vi MÅ eje den. Lige pt kan jeg kun have et barn med på cyklen (og det er upraktisk, når nu jeg har to.....), og min tvillingeklapvogn er ved at bukke under for vægten af mine sværvægtsunger, så snart kan jeg ikke transportere dem rundt længere. Jeg har overvejet, om jeg i stedet skulle investere i sådan en fyr, som man kan spænde efter cyklen, og som også kan hægtes af og bruges som "klapvogn", men jeg har vurderet, at jeg ikke er vild med ideen at børnene kommer til at hænge efter mig i svingene i trafikken. Så vil jeg hellere have dem siddende foran, hvor jeg kan se dem, og hvor vi kan snakke og hygge os også. Cyklen koster alt imellem 13.500 og 19.000, så det kan godt synes lidt uoverskueligt at skulle spare op til den i løbet af et par mdr. Hvis altså det ikke lige var for mit nytårsforsæt # 3, hvor jeg har sat mig for at sælge ud af alle mine herligheder. Siden 2012 så dagens lys er det lykkes mig at spare 9.500,- op, så jeg øjner en reel mulighed for at den lille familie kan komme ud og få vind i håret inden sommeren går på hæld. Jeg er ganske stolt af mig selv faktisk :o)

Nihola ladcykel med transparent plexiglas fortil, så udsynet er i top
(og så drejer det sig også en lille smule om, at jeg gerne vil være lissom ham her..... ;o)

Kronprinsen, prins og prinsesse

tirsdag den 17. januar 2012

Nytårsforsæt # 3

Nu er jeg gået helt bananas. Jeg har som tidligere beskrevet besluttet mig for kun at købe ting jeg har råd til, men  faktisk har jeg også besluttet mig for, at gøre alvor af at sælge ud af mine overflodsvarer nu. Og selv om det er smerteligt, har jeg indset at disse Christian Louboutin'er nok mere har hyldeværdi (hvor de dog - sandt sandt - også gør det helt godt) end de reelt pryder mine små poter. Så jeg har sat dem til salg på Lauritz.com. Sådan. Bum. Så hvis du nu sidder og tænker "hvad dælen - sådan et par, kunne jeg da godt fristes til at købe BILLIGT" ;o) - så har du måske chancen nu. De er blevet vurderet til 2500,- (som jo er noget fra nyprisen), men hammerslagene plejer faktisk at ligge endnu lavere. Så her har du altså muligheden for at erhverve dig et par (ikke så almindelige) ægte Louboutiner i rigtig fin stand til en slik.... sådan da ;o)

Skoene kan ses (og bydes på) her. Auktionen løber til og med d. 24. januar. GO SHOP :o) :o)

lørdag den 14. januar 2012

Nytårsforsæt #2

Sådan!! Slut med overtræk og røde tal der vokser. Har nu taget den voksne (og ansvarlige) (og kedelige?) beslutning, at jeg fremover kun vil købe det jeg har råd til. Gulp.... :-/ Det nye kort kan ikke bruges i butikkerne, hvis (når?) den magiske grænse nås.... Wish me luck :-)








Bemærk venligst de flossede og godt brugte kanter.....

- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 13. januar 2012

Nytårsforsæt # 1

Nu skal det være. Slut med De Unge Mødre, Sunny Beach, Regio(a)nalnyheder og Spørg Charlie. Jeg savner litteraturen, og jeg har besluttet mig for, at 2012 skal være året, hvor jeg genfinder bøgerne. Jeg har i lang til haft Paul Auster liggende på mit natbord (altså - ikke Paul Auster selv jo, men New York Trilogien...), men den gik jeg i gang med under min graviditet, og dér var jeg bare for træt og faldt hele tiden i søvn. Jeg er stadig træt - men det er der ikke noget at gøre ved. Så jeg opgiver Auster (for nu - men ikke for good da!!!), fordi det er for træls at læse en bog, som man har holdt alt for mange pauser i, og så har jeg i stedet valgt at hilse det nye år velkommen med minimalismen i sin skønneste form - nemlig via Helle Helles "Rødby-Puttgarden". Ihhh hvor jeg glæder mig. Men FØRST skal jeg i Øst for Paradis og se "Huden jeg bor i". Min søde kollega inviterede mig lige med på en tøse-bif-og-øl-tur (og bogen løber vel ingen steder...) ;o)



Glædelig weekend til alle.
/Charlotte.

mandag den 9. januar 2012

Månedens billede: januar 2012

Denne måned har jeg fået et - synes jeg selv - ret fedt billede med hjem til væggen. Det er malet af kunstneren Adrian Perdomo og kaldes "Walk around". Dets lyse farver er rigtig fine i min spisestue, og så kan jeg rigtig godt lide "eksplosionerne" deri. Men om jeg kommer til at knytte mig så meget til det, at jeg ligefrem må købe det, når det bliver udbudt på auktion, tror jeg nu ikke. Men nu får vi se.... Indtil videre vil jeg bare nyde det måneden ud.



- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 7. januar 2012

Lærke 3 år vol 2

Så blev Lærke endelig fejret rigtigt. Hun havde glædet sig SÅ meget til at få fødselsdagsgæster og i dag ankom de endelig. Vi skippede det sunde alternativ og gik all in med fløde, glasur, snolder og sporadisk frugt. Og den lille dame havde en smuk dag :o)

Lærke hjælper....
Lagkage m. flødeskum, knuste rutebiler og blåbær, vandbakkelseskone, lagkage m. banan, creme, blåbær og hindbær. 
Fødselsdagsbordet....
Alle lys i eet pust....
Ny cykel fra mormor og morfar :o)
Kl. 17:40 gik fødselsdagsbarnet omkuld og måtte bæres i seng, hvor hun end ikke ænsede at hun blev afklædt og skiftet. Hun stod dog op igen 19:30 - fuld af vigør og ny hoppe-energi.... he he... :o) :o)

fredag den 6. januar 2012

Nogen go'e ideer????

Hver 2. tirsdag hylder jeg det frugt og grønt som jeg modtager fra Årstiderne. I min jubel har jeg dog bare glemt at få bugt med enkelte af kolonialvarerne, og nu har jeg så dette tårn af diverse ting og sager stående. Jeg er fantasiforladt mor til to små (til tider kræsne) banditter, så nu spørger jeg ud i dette mekka af ideer: What to do med følgende:

250 g kikærter
300 g perlebyg
300 g røde linser
250 g quiñoa
250 g perlerug
Taginemix

???



Opskrifter, gode ideer og inspiration af enhver art modtages med kyshånd ;-)

/Charlotte



- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 3. januar 2012

Lærke 3 år

I dag blev min - efterhånden så - store pige 3 år. Og hun havde sin første dag (alene) i skovbørnehaven, hvor hun havde sådan et par fyre her med til uddeling (det vakte vist efter sigende stor begejstring....):

Frugt"kage"mand af blandet frugt
Vi startede dagen med et par små gaver (den rigtige får hun egentlig først i weekenden, hvor familien kommer for at fejre hende), morgenmad m. lys på bordet, og derefter børnehave-afgang....


Glad fødselsdagspige :o)
Frugtkone og -mand
Efter børnehaven kom søde Katrine alias Blomsterpigen på besøg med endnu en dejlig gave - nemlig en superskøn, hjemmehæklet hotdog (som især i dette hus falder i god jord, da moderen er en sand hotdog-ELSKER, og under graviditeten med Lærke blev der vist også - indrømmet - spist flere af sådanne end madpyramiden anbefaler....). Hotdog'en var fantastisk, men ikke nok med det - mens Katrine var hos os, kreerede hun også lige denne fine sløjfe til Lærke. TAK Katrine - du er en perle ....



Hæklet hotdog og sløjfe fra Katrine / Blomsterpigen
Lærke (og vi andre) havde en god dag, men hold nu op, hvor var hun også træt, da klokken nærmede sig 19:30. Nu sover hun heldigvis så fint. Det sidste hun sagde, før hun lagde sig i sengen var, at hun ville drømme lidt om månen. Det håber jeg hun gør ....

mandag den 2. januar 2012

Tjahhh....

.... man tager jo den hjælp man kan få....

Det er nogle glatte drønnerter....
Getting there....
Almost there....
TaDahhhh.... :o)
Nå, jeg skrider.....

søndag den 1. januar 2012

Fed give away....

Hmmm.... det er lidt med blandede følelser, at jeg hermed reklamerer for denne super fede give away, for jeg vil jo i virkeligheden så gerne selv vinde den....
MEN ikke desto mindre: skulle du gå rundt med lysten til at sidde model for en dag, eller har du en lille pode, som du gerne vil have foreviget på blankt papir, så kan det være, at du bliver den heldige vinder af netop dette, hvis du tilmelder dig give away'en hos Hjernevrimmel. Det kan du gøre lige her.


Rigtig godt nytår - og held og lykke :o)