Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 25. februar 2012

Fotoudstilling i Århus

Lige for tiden kan man opleve en mini fotoudstilling i Bruuns Galleri, Århus. Det hedder "Personligt Foto" og kan ses fra d 24-29 februar. Der er nogle ganske fine shoots imellem.
















- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 24. februar 2012

Et hjem med børn og kat....

Jeg vil lade billederne tale deres eget sprog....




Helbak porcelæn udsat for Lærke, Albert (og en eks-kæreste....) 3 med skår og en enkelt forsøgt limet igen....




Helbak porcelæn-krukke udsat for Albert i vild leg. Må forsøge at lime denne.




Elsket loppefunds-potteskjuler udsat for Katekismus alene hjemme (i dag).




Casalinga vase udsat for Katekismus' non-elegante leg i vindueskarmen!




Finnsdottir vase udsat for Lærkes ivrige dans....




Og endelig: mine sidste to intakte Helbak-stykker som opbevares HØJT og  BAG LÅGER. Men som billedet viser er de  allerede udsat for et stk nysgerrig kat.


Man kan godt blive liiiiiidt træt....



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 23. februar 2012

Ta dahhh.... uden ble :o)

Så har Lærke smidt bleen. Flyverdragt-vejr, skovbørnehave und alles, og hun har bare ikke uheld. Synes hun er så sej :o)
Vi havde længe talt om en særlig Build a Bear, som hun måtte få, når hun smed bleen helt, og endelig oprandt dagen så. Det viste sig at være et mindre klamt koncept, men Lærke elskede det, og hun fik det lige som hun ville have det: pink i pink. Bleen kvit - men nu med verdens dyreste bamse i stedet ;o) ;o) ;o)

Stolt pige med sin nye bedste (og hjemmelavede) ven.
In the making. Bamsen får fyld (af Lærkes fodkraft)
.... og bamsen klargøres inden den klædes på

Og i øvrigt - det skyldes ikke dovenskab at den unge dame endnu har sin cykelhjelm på. Jeg kan aldrig få hende til at tage den af, når vi kommer ind. Hun elsker den. And so be it.... :o)

fredag den 17. februar 2012

Nytårsforsæt - update

Yup yup det går fremad !! Jeg må sige at jeg  - for at være helt ærlig - er ret stolt af mig selv. Som I måske ved, besluttede jeg mig i årets første dage for at ændre nogle ting i mit liv. Jeg klippede kortet og lagde kursen helt om. Fra nu af ville jeg kun købe ting, som jeg havde råd til. Og jeg må sige, at det er ret fantastisk at opleve, at der står PLUS på kontoen (ja ja, jeg ved god, at det ikke er så længe siden endda, men det er en sejr ikke desto mindre), og det var endda lykkedes mig at spare over 11.000,- sammen siden januar (ved at sælge ud af nogle af mine ting sgu), så vi kunne købe den ladcykel, jeg så gerne ville transportere mig selv og ungerne rundt i. Og ta dahhh.... så sker der sørme det, at jeg igennem en bekendt (tak Rikke ;o)) fik kontakt til en, som ønskede at sælge deres Trio Bike, som de slet ikke brugte. Banditten koster op til 22.000,- fra ny, men jeg fik den simpelthen for 7000,- Jeg synes det er et helt fantastisk scoop, og vi er allerede i fuld gang med at hjulre frem og tilbage til Børnehuset på den. Og som bonus kan denne model (som jeg jo lidt betragter som Rolls Roycen indenfor ladcykler) både bruges som cykel, ladcykel og klap/gå-vogn. Win win WIN situation siger jeg bare.... :o)


torsdag den 16. februar 2012

Tilbage efter mærkelig virus-angreb....

Pyha. For en sikkerheds skyld tjekkede jeg LIIIIIGE igen, om jeg da for pokker ikke kunne få hul igennem til min egen blog, for i mange dage er jeg nemlig blevet mødt med en kæmpe ADVARSEL, der påpegede at min blog muligvis var blevet "hacket" af noget spyware, så det var faktisk helt umuligt at besøge siden.




Måske I også oplevede det? Eller måske I ikke lige skulle forbi Loppelækkerier.... he he.... ;o)
NU er jeg tilbage, og jeg glæder mig til at give jer en status på mine nytårsforsæt lidt senere i dag :o)
God dag derude....

søndag den 12. februar 2012

Beskedent strikkeønske...

Forleden viste jeg Lærke en masse forskellige billeder af lækre striktrøjer og -veste og spurgte hende, hvilken en hun helst ville have, jeg strikkede til hende. Høfligt men bestemt takkede hun nej til dem alle og sagde at hun helst ikke ville have nogen af dem.... Hmmmm.... Men hun ville rigtig gerne have et halstørklæde. Så det får hun nu ... :-)



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 9. februar 2012

Månedens billede februar 2012

Så hænger denne måneds billede på væggen. Det er ikke et maleri som får de store følelser frem i mig, men omvendt kan jeg sagtens leve med, at det er der. Tæt på flyder motivet lidt sammen, men på afstand træder de farverige gæs tydeligt frem. På sin vis meget fedt egentlig. Så altså ikke et billede som tænder mig voldsomt, men som - især farvemæssigt - gør det godt i mit hjem, fordi det bare passer som fod i hose til mit malede "mint"grønne trægulv....


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 2. februar 2012

City art

Jeg ved ikke helt, hvad det er, men det ser ikke desto mindre skønt ud i bybilledet. Udenfor butik 1000 Ting i Jægersgårdsgade i Århus, står denne pink spraymalede cykel, som er blevet pyntet og pimpet med hæklede artefacts. Håndtagene ind til butikken har også fået en tur. Både Lærke og jeg syntes det så sejt ud, og hendes kommentar var, at når hun bliver en stor voksen, vil hun også gerne have sådan en cykel. Det kan jeg godt forstå :-)







- Posted using BlogPress from my iPhone