Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 24. juni 2012

Kælder-klunseri

Se hvad jeg har klunset i vores kælder:


Den skønneste lille børnestol i petrolblå m. fint retrotapet på sæde og ryg. Den har stået efterladt i vores fælles værksted i kælderen i meeeeeeeeget lang tid nu, og til vores havedag spurgte jeg pænt hvis det var. Men det var ingens.... Så nu er det vores :o) Den mangler lige at få en gang lak, så tapetet ikke flosser og bliver slidt, men det er vist hurtig klaret. Er den ikke fin?

onsdag den 20. juni 2012

Fra klaver til krea...

I dag lavede jeg endnu en lille makeover herhjemme. Og dette smukke dameskrivebord med tilhørende stol (som jeg i øvrigt fandt på mit hemmelige sted for en flad halvtreller!!) fandt nyt hjerterum i vores spisestue:

Efter.

Før bildte jeg mig selv ind, at vi var et hjem med klaver, men i virkeligheden var det kun Albert og Lærke, som klimpede på skrummelet, og selv om det var meget sødt, så lød det ærlig talt ikke for godt. Oveni hatten brugte vi mest bare klaveret til at rode på, og dens dage hvor den var et pyntende møbel var ligesom også talte. Derfor tog jeg skridtet fuld ud i dag, og klaveret blev hentet af 3 stærke mænd, som i stedet kørte det hjem til min kollega i Silkeborg, hvor det nu i stedet skal bo.

Før.
Før og in process....

Jeg er simpelthen så glad for mit bytte, og jeg håber, at det kommer til at indbyde til flere kreatimer (end klaveret lige gjorde.....) fremover - om det så er fra Lærkes hånd eller min egen. Jeg har endnu ikke helt besluttet, om jeg vil male stolen i en sart pastel-gul og om bordet skal piftes op med lidt tapet. Et eller andet kommer der nok til at ske, men hvad er jeg ikke helt sikker på endnu.


Det bedste ved at have bordet i spisestuen er, at ungerne kan få lov til at fortsætte deres leg, mens jeg dækker bord og retter an. Før skulle de altid rydde op på bordet, så der kunne komme mad ind. Men nu kan vi være sammen - med hver vores - og det er så hyggeligt :o)

tirsdag den 19. juni 2012

Blog makeover...

Så skete det. Jeg fik lige nok af mit vandmærke-look og skæve skrift, så jeg har ændret udseendet på bloggen. Måske ikke for good - det kan være, at der sker et par småændringer løbende, men noget andet SKULLE der bare ske. Så vupti: Loppelækkerier goes soft ice. Jeg trængte sådan til, at der kom nogle farver på, istedet for at det hele bare var brunt i gråt. Jeg kunne dog godt bruge lidt hjælp til, hvordan man får et banner med billeder i toppen. Ved nogen, hvordan man tryller den slags???

Og så hylder jeg lige endnu engang min montre som også fik en mini makeover (billedet er bare fra sidste indlæg, som jeg lige glemt ikke fik så meget tid i overskrifterne, når nu jeg pludselig lavede et impuls-blog-udseende-skift).

Nye greb fra Liebe 




mandag den 18. juni 2012

Der skal så lidt til....

Min gamle montre stod og så så kedelig ud, så jeg valgte at skifte det anonyme og intetsigende greb ud med et par smukke i porcelæn fra Liebe i stedet for. Dette blev resultatet:

Efter:



Før:



Jeg synes at skabet er langt mere lækkert nu. Før gik håndtaget lissom bare i eet med skabet, men nu har det fået mere kant og blikfang. Jeg er meget glad for det ....


søndag den 17. juni 2012

Udestuen før...... og efter..

Jeg har den skønneste udestue, og det har derfor også været lidt flovt, at jeg ikke har kunnet finde ud af at få den brugt ordentligt, og at indretningen og brugen af den bare ikke rigtig fungerede. Alt dette er dog ændret ved hjælp af de kære små møbler, som mine sidste indlæg har omhandlet. Før havde jeg et blåt campingbord stående i rummet, og selvom det er skønt og retro-lækkert (og nu til salg i min shop), så fungerede det bare ikke optimalt for mig. Nu - med det nye sofabord er rummet blevet langt hyggeligere, og det fungerer ligesom bare mere som en "stue" for mig nu. Oveni hatten fik jeg ryddet op og ud. Grimt kattefoder blev gemt væk i yndige kagedåser i stedet, og  det er da utroligt som et rum kan ændre sig, når rod og overflødigt skrammel får sparket. Her er min udstue før..... og efter:

Udestuen før. Med blåt campingbord og Charles Eames skalstol i creme. Stolen var mest bare i vejen, og den er nu - sammen med to øvrige Eames-stole sat til salg på Lauritz.com.
Udestuen efter. Skalstolen er væk og erstattet af et lille møbel i teak.
Efter. 
Efter. Camping erstattet af eg.
Efter. Rummet i sin helhed :o)
Og så heller ikke mere om de møbler nu. Slut. De næste par indlæg vil også handle om før-og-efter-makeovers.... (andre steder) :o)

lørdag den 16. juni 2012

Gamle møbler i nye omgivelser

Forleden købte jeg flere wunderbare små møbler, som nu har fået nyt liv hjemme hos os. Her er møblerne i deres nye omgivelser. Åh jeg er så glad for dem.... :o)

Teak natbord som nu står i spisestuen. Billeder af Sarah Hvass, Marianne Markvad og Daniel Van der Noon
Teak natbord og sofabord i eg. Begge står nu i vores udestue. Porcelæn og keramik fra Søstrene Grene og Marianne Røgild
Magasin-holder som nu bor i stuen. På toppen et lille fad af elskede Bjørn Wiinblad

De to sidste møbler er sat til salg i min shop under kategorien "møbler". De er lige så skønne, men jeg kunne simpelthen ikke presse mere ind....  God weekend i blogland :o)

fredag den 15. juni 2012

Afsted til mit hemmelige sted.....

I torsdags tog jeg turen ud til mit hemmelige sted, som for det meste overrasker på den gode måde. Denne gang kom jeg hjem med skønne, (nye) møbler (hvoraf de fleste har fået plads i mit eget hjem). Se hvor heldig jeg var denne gang:

Natbord i teak med rundede hjørner og to skuffer
Magasinholder i lys egetræ.
Sofabord i egetræ (lakken er noget krakkeleret, men pyt) med messingsko, opklappelige sider, og bladhylde
Natbord i teak med en enkelt skuffe
Natbord i eg med skuffe og hylde
Lille sofa-/sidebord i teak eller palisander


Snart skal jeg vise jer, hvilke der har fået fast plads i mit hjem. To af dem er allerede blevet sat til salg i min shop :o)

Konkurssalgs-kup

Den skønno skønno butik "Hønsefødder" i Bruunsgade, Århus har meddelt, at de er gået konkurs. I går var de sidste varer sat ned med 85% så jeg fik disse to par støvler til Lærke for 360,- Rabat: 2040,- Jeg kan slet ikke få armene ned (og jeg ved, at butikken åbner igen, så jeg tillader mig at glæde mig) ;-)


Sorte Palladium-støvler. Førpris: 1300,- Lilla støvler fra Bisgaard. Førpris: 1100,-

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 13. juni 2012

Sommerfest

I dag var vi inviteret til sommerfest i Lærkes skovbørnehave. Vi er heldige at have hende i en nyopført og LÆKKER børnehave midt i skoven og med nedgang til stranden. I dag så vi det for første gang ....



Blomsterkrans på knagen....



Og Pippi kom forbi og spillede og sang og uddelte kiks med flødeskum!!


Pippi spiller og ungerne synger til...


Pippi fortæller røverhistorier (og Lærke æder vist det hele råt) :o)


Og så havde hun sin søde hest med, som man måtte klappe og ride på (noget tyder på, at det vist var verdens ældste hest) :o)






Klar til sin første ridetur!!!

Åhhh det var stort ....



GOD SOMMER :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 4. juni 2012

Et hjem med børn og kat... Vol. II.

.... Og trætheden vil ingen ende tage....

Albert kom lige forbi. Og vupti.... sådan ser frugtskålen ofte så indbydende ud hos os....
Min elskede Hoptimist lavet af min elskede Katrine (Neontråden) udsat for Katekismus' leg i vindueskarmen.

Ser der også sådan ud hos jer andre? Har I også halvt pynt hængende og halve frugter liggende? Eller er jeg mon blevet velsignet med disse små dagligdags"grin" helt selv????

fredag den 1. juni 2012

Le chef goes Classic

Så gik der lige klassisk køkken i den. Ææææælsker både kød og fløde og gerne i en skøn kombi, så aftens menu bestod af svinemørbrad med forårsløg og svampe samt ris og børnegrøntsager (majs og ærter!!). Til sidst tilsat friske cherrytomater :-) Uhmmmm :-)









- Posted using BlogPress from my iPhone