Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 4. november 2012

Vinderen af min give away.....

Først og fremmest: tak til alle jer, som har haft lyst til at lege med. Det blev til 40 deltagere med i alt 75 lodder. Og den heldige vinder, som altså nu kan boltre sig i loppeshoppen, kommer her... Jeg har brugt den gode gamle metode med håndskrevne lodder:




Og frem af bunken dukkede hende her: Frk. Hansen med den mest PRAGTFULDE blog (som jeg først lige har opdaget nu, men som jeg virkelig glæder mig til at følge fremover). Hendes blog oser af kreativitet og den er spækket med lyse ideer, og jeg skal ikke være sen til at indrømme, at jeg allerede har opdaget noget, som jeg vist bliver nødt til at prøve herhjemme også.... :-) Stort tillykke!


- Posted using BlogPress from my iPad

lørdag den 3. november 2012

SIDSTE CHANCE FOR DELTAGELSE I MIN GIVE AWAY...

Så er det i morgen jeg udtrækker vinderen af min give away, hvor du kan vinde for 200,- kr i min loppeshop.
Klik på linket HER for at deltage....
Held og lykke :-)