Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 26. januar 2013

Hjem med børn og kat vol. V (nu også med magi!)

Da vi for to år siden flyttede ind i vores lejlighed satte jeg den I stand fra yderst til inderst. Det kan man ikke længere se. Både Albert og Lærke og katten sætter dagligt hver deres præg på stedet. Og det er ikke altid til det bedre... :-/


Katekismus har udset den ene halvdel af vores dobbeltdør til kradsebræt...



... og den anden halvdel (som den tilsyneladende har udset sig som  værende det bedste sted, hvorfor mærkerne nu også er dybe huller ind i døren). Og dette til trods for at kradsebrættet hænger liiiiiiiiige ved siden af!!


Albert fandt min "permanent marker" i tasken (som jeg bruger på white boardsene på gymnasiet), og så ville han lige tegne en flot tegning på gulvet, syntes han!!! Man tror sgu det er løgn, når man kommer ind i stuen og ser en KÆMPE, FED SPRITTEGNING på gulvet! Skal man helt ærligt grine eller græde???? MEN!! DA DAAAA (og det er her magien kommer ind), så fik jeg af min kære søster verdens bedste gave: mirakelsvampe, som simpelthen FJERNER skidtet. Jeg ved ikke hvordan, men prøv at se følgende.....
Alberts gulv-kunst



Et forsøg med den nye svamp (og jeg var på nippet til at råbe "Halleluja" her!!)



SE!!



Trylle trylle...



Og VUPTI! Grønt gulv tilbage igen :-)

Svampene er "melamin svampe" og kaldes bare "PLET-VÆK-SVAMPE". De tager seriøst alt: tusch på bordt, stole, tapet - you name it, så nu har vi snart fået vores funklende hybel tilbage).

Heldigvis bidrager mine unger også med så meget andet. Her er det bare tøsehygge, mens Albert (alias Terminator) får sig en eftermiddagsskraber..... :-)

Lærke lægger Askepot-puslespil

God weekend :-)

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar