Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 10. februar 2013

Herligt blogtræf i Århus

Jeg kan ikke beskyldes for at være den hurtigste hare i skoven, og alle andre bloggere HAR sikkert allerede postet deres indlæg om vores krea-lørdag d. 2. februar i Risskov v/Århus. Ikke desto mindre kommer mit bidrag her: Jeg havde fornøjelsen af at være i selskab med en masse UNDERSKØNNE og KREATIVE bloggere, og dagen var arrangeret af søde Anna med bloggen LaRaLiL, som havde stået for alt det praktiske og sørget for gode lokaler til os. Alle bidrog med højt humør, gode ideer og (især vigtigt for moi) en hjælpende hånd, når det kneb med at forstå strikkeopskriften (her skal især lyde en STOR tak til Anne Mari med bloggen annemarisunivers for den pædagogiske tilgang til mit manglende overblik!!) :-)
Her følger lidt fra dagen i glimt:


Tilføj billedtekst














.... og her: to af projekterne i farver :-

Mit strikkeprojekt (i sin spæde opstart) - en multifarvet poncho (som jeg håber, at jeg snart kan vise i færdig format!)


Skøn kage med alt alt alt for mange kalorier. Men lækker ikke desto mindre....

Dagen bød - udover det dejlige selskab - på lækre sponsorgaver, som jeg netop har fået indfanget på mit kamera. Se i morgen hvor meget LÆKKERT vi fik med hjem :-)

Kh Charlotte.

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar