Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 26. marts 2013

Hjem med børn og kat vol. VI

Forleden da jeg kom ud fra badet, mødte dette syn mig:

Albert i fri tusch-tegning!
Er der noget at sige til, at jeg har grå hår der begynder at titte frem....???
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.....!!!!

Håber I alle får en dejlig dag i solen! :-)

8 kommentarer:

  1. Og der har vi grunden til at tusser ikke er det der er mest af herhjemme ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Præcis. Herhjemme er de faktisk også låst inde i et skab, men noget må have gået galt (tydeligvis).... :-)
      Kh Charlotte.

      Slet
  2. Jeg elsker dine indlæg med børn og kat:-) Lara har endnu ikke tegnet på steder hun ikke må - og nu håber jeg, at hun er blevet for gammel til det:-)
    Hvordan mon det går med katten - har I fundet et nyt hjem?

    Kh
    Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Hahaha... det er godt at du elsker dem. Så gavner alle ulykkerne da i mindste eet sted ;-) Lærke tegner heller ikke længere på forbudte steder (omend hun HAR været der), så jeg tror du kan være helt rolig mht. Lara. Bettefis i maven, derimod, kan Albert sagtens tage i praktik, hvis det skulle friste?? Så siger I bare til....
      Katten er på mirakuløs vis holdt op med at tisse indendøre (sjovt nok i takt med at jeg er mere hjemme. Det kan man da kalde et vink med en vognstang....!). Så hun bor her endnu :-)
      Kh Charlotte.

      Slet
  3. Jeg kom engang ud af badet. Den ældste have tegnet i hele hovedet på lillebror med sprittusch (!). Jeg spurgte "hvad i himlen laver I ??). Hvortil han svarede. "Jamen mor vi leger bare indianere !". Åhh gud, men alligevel var de så søde, at jeg ikke kunne stå for det. Men der gik MANGE dage før det var helt væk :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hahahahahah....åh Bettina, TAK for den historie. Det er ondt, men jeg glæder mig sådan over, at jeg ikke er den eneste mor i verden, der har befundet sig i tusch-helvede!!! :-)

      Jeg kunne i øvrigt stadig godt tænke mig et vægmaleri ved lejlighed (ØØØØVVVVV, at jeg ikke var den heldige vinder), men det trækker lidt ud med lejlighedssalg og huskøb und alles. Jeg vender skarpt tilbage på et tidspunkt (som i: lige pludselig), og så håber jeg, at du stadig har lyst :-)
      Kh Charlotte.

      Slet
  4. Åh nej.
    Det er både til at smile og græde over.
    Har lagt mig til som fast læser.
    God påske til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlet
  5. Kære Lonni. Velkommen til! :-) Ja, du kan sikkert vente dig mere fra samme skuffe fra mine to drønnerter her på bloggen, men snart håber jeg også på at kunne byde dig indenfor i mit loppeunivers. Sæsonen står jo snart for døren... :-9
    Kh Charlotte.

    SvarSlet