Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 14. april 2013

Loppemarked i Mølleparken

Endelig skete det. Årets første loppemarked for mit vedkommende. Jeg har virkelig set frem til denne dag, og det har kriblet i fingrene for at komme ud. Som altid var humøret højt i Mølleparken og stemningen var skøn. Der plejer altid at være mange stande med tøj på dette marked, men i dag var det desværre som om, at det nærmest var alt, der var. Jeg synes jo også det er fedt, at man kan gøre sig et tøj-kup, men det som fingrene for alvor har kriblet efter at komme i, er jo alle standene med folks hemmelige guld. Og dem skulle man kigge langt efter i dag. Mest virkede det som om, at det var folks fejlkøb i plastic, som de forsøgte at komme af med.
Selve markedet var derfor lidt skuffende, og jeg fik faktisk kun købt noget til børnene i denne runde. Men pyt nu med det. Det pragtfulde ved det hele er nemlig, at nu er loppesæsonen skudt i gang, og jeg glæder mig til at støvsuge det kommende forår og sommer for pragt-lopper. Mon ikke de nok skal komme??

Mølleparken. Med Regnbuen i baggrunden. Location couldn't be better.
Kreativ stand (en af de få) med bl.a. kuglehalskæder
Samme stand som ovenover. Små porcelænsskrin med tapet på låget. 
Dagens (beskedne) høst. Flexi Trax-bane og tiger-dragt til børnene. En enkelt t-shirt til mig selvog et Jesusbillede til loppeshoppen.

Koooooooom nu forår. Der er faktisk folk, der har siddet og ventet en hel lang vinter på at du skulle komme, så vi kunne komme ud og få vores loppe-drug. Hvad er du egentlig for et narre-forår? Spørger jeg bare....

10 kommentarer:

  1. Hææææææp, jeg er enig! Tøjmarkedet slår til igen.

    Men en tigerdragt, hit, øv at den er til børn ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Line .... jeg skal se, om ikke du kan få lov til at låne den tigerdragt, når Albert er færdig med den... ;-)

      Slet
  2. Jeg stemmer også i! Jeg synes heller ikke der var noget at komme efter.. Men i Mølleparken er det også som om det kun er de helt unge der har stande.. Og der gemmer sig ikke så meget hemmeligt guld i de små studielejligheder ;-)
    Jeg gik til gengæld derfra helt og aldeles tomhændet :-(
    God søndag til dig

    SvarSlet
    Svar
    1. Øv, tomhændet ligefrem!! DET var en skuffelse. Men du har ret - der er ikke meget guld at hente på kollegieværelset, og der VAR mange "ungdomsstande"...

      Slet
  3. Jeg var også i Mølleparken i dag for første gang, øv en skuffelse når man er vant til Ingerslev. Fandt dog en fin metal robot og et puslespil:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Når man er vant til Ingerslevs slaraffenland, så kan jeg godt forstå, at du gik lidt skuffet fra markedet i dag. Jeg har dog tænkt mig at blive ved med at give det en chance. Synes at stedet og stemningen der er så god. Så skal vi bare lige have standene med også... ;-)

      Slet
  4. Så skulle du da have været på Bispetorv igår, det er lidt som Ingerslev...bare i miniformat. Jeg var også en tur forbi Mølleparken idag, og jeg er helt enig med jer andre I at der godt nok var mange stande med ungdomstøj...markedet minder lidt om secondhand bazaar i studenterhuset, anyways jeg kom da hjem med lidt ting alligevel :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Øøøøøv, var der marked på Bispetorv i lørdags? Den gik lige min næse forbi denne gang. Det er altså også et rigtig fint marked. Bare lidt dyrt til tider, synes jeg...

      Slet
  5. Altid lidt træls når noget man har glædet sig til, ender med en mindre skuffelse, kunne til gengæld ikke lade være med, at smile af dit "narre-forår" :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha... jamen, er det ikke præcis det, det har været indtil nu?? Nu virker det dog som om, at det har forstået beskeden. Jeg skulle have skrevet det meget, meget før.... ;-)

      Slet