Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 23. april 2013

Love it love it love it

I går modtog jeg denne smukke armlænsbakke fra BoShop.dk som jeg var så heldig at vinde på bloggen Livingsweetliving. Bloggen poster hver dag de seneste trends indenfor boligindretning og gimmicks man bare (lige pludselig) ikke længere kan leve uden, så hvis du Æææælsker tips og ideer til dit hjem, bør du helt sikkert slå et smut forbi denne inspirerende blog.




Jeg fik valget mellem en bakke i sort, hvid eller natur, og da jeg elsker eg, var valget ikke svært. Det smarte ved denne "bakke" er, at den er fleksibel i str og "facon" pga designet med lamellerne. Den kan således både ligge over armlænet eller - som billedet viser - på selve sædet. DET ER SGU DA SMART!!!




Så nu satser jeg på, at vi ikke får flere kaffe/saftevands-uheld ned i sofaen. Fra nu af er zen i sofaen en ren leg :-) :-) :-)



- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Ewaldsgade,Aarhus,Danmark

Ingen kommentarer:

Send en kommentar