Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 3. april 2013

Morfar-kluns...

I påsken var vi hjemme hos mormor og morfar, og så plejer jeg vanen tro lige at gå på jagt i min fars skatkammer. På mærkværdigvis dukker der noget nyt op næsten hver gang. Om jeg begriber hvor han gør af alle de ting?? Ikke desto mindre er jeg dog lykkelig for at han er sådan en samler, for så er det altid spændende at se, om der skulle være en skat eller to gemt til mig :o)

Denne gang fandt jeg denne skønne, gamle sodavandskasse, som nu hænger på væggen i vores entre og huser vores sko og støvler.


Egentlig var det min plan at male den højglans pink (og den grimme masonitplade på siden skal også af), men nu ved jeg ikke helt, om den er federe i sit rå look. Hvad siger I? Jeg havde i forvejen en orange kasse i samme størrelse, som jeg også har hængt op i samme rum (vi har nemlig mange, mange sko....), så det ville måske være meget fedt, hvis de begge var malede? Jeg kan ikke lige helt hitte ud af det. Nu får den i første omgang lov til at hænge som den er, og så ser jeg, om jeg beslutter mig for A eller B.
Giv endelig din mening til kende, for jeg kan nemlig slet ikke lige finde ud af det....

6 kommentarer:

  1. Elsker den som den er - og jeg ELSKER ellers pink (:

    - Kit

    SvarSlet
  2. Helt klart - behold den som den er! Det er fedt den stadig har den gamle tekst, og det vil da være synd at male den over. Kasser med tekst er mere sjældne end kasser, der er overmalede. Desuden vil du også nemmere kunne anvende kassen andre steder i dens originale stand end hvis du maler den over.

    SvarSlet
  3. Indtil videre, så behold den som den er... Og finder du ud af du hellere vil have den malet er det hurtigt gjort.

    SvarSlet
  4. Tusind tak for jeres kommentarer. Jeg hælder vist også mest til at lade den være som den er (for now i hvert fald). Det er jo lidt skønt, når teksten kan ses så fint som i dette tilfælde, og den har en ret lækker rustikhed over sig. Så summa summarum: it gets to live :-)

    SvarSlet
  5. Smart brug af de gamle kasser!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, de er nemlig rigtig fine sådan. Jeg fik ideen på Pinterest, og siden ventede jeg bare på, at jeg selv kunne få fingrene i en kasse eller to... :-)

      Slet