Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 17. april 2013

Ny yndlings....

Har lige fået denne smuksak ind ad døren: ny buksedragt fra Moss Copenhagen med bar ryg og bindebælte. Den er fantastisk både til sneakers (som jeg bruger den på arbejde) og som den ses på billedet med stilletter. Jeg elsker den og høster kun komplimenter, fordi den bare er FED. Uh, hvor er jeg glad for den altså. Tror snart at jeg må forbi Moss Copenhagens hjemmeside igen..... ;-)


Og så var de så søde fra firmaet, at de havde lagt et lækkert halstørklæde i støvet grå-grøn ved som ekstra gave. Så får man da også lyst til at handle der snart igen!! :-)



4 kommentarer:

  1. Gitte Herløvapril 17, 2013

    Lækker buksedragt! :-)

    Egentlig ville jeg høre, om jeg kan købe det runde orange/gule retro-pejl... Jeg kunne bare ikke hitte ud af at skrive på anden måde end her.
    Hvis det stadig er til salg, vil du så skrive til gitte(a)herloev.net - så kan vi ordne betaling, pris på forsendelse osv.
    ...og nu skal jeg altså lige snuse lidt på din blog, for her er ret hyggeligt! :-)

    Mvh Gitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Gitte.
      Selvfølgelig - jeg reserverer lige spejlet til dig med det samme, og så kontakter jeg dig via din mail senere i dag :-)
      Kh Charlotte.

      Slet
  2. Uh den er bare SÅ fed. Var inde i butikken i Århus i dag og kigge på den. Er også ret vild med den med korte ærmer.. Nu er det ikke for at være flabet, men det der halstørklæde er da ikke grå-grønt (eller er jeg bare totalt blind?!) :)

    Klem Pernille//pescno.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh, findes den også med KORTE ærmer!!?! ;-) (og njahh... du har lidt ret. Det ser faktisk ikke særlig grå-grønt ud det tørklæde. Men det er nu faktisk. Bare sådan meget støvet i det. Og måske mere gråt end grønt....) :-)
      Kh Charlotte.

      Slet