Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 16. maj 2013

Fødselsdagsgaver

I mandags havde jeg fødselsdag, og min søde familie fejrede mig på fornem vis. Mine børn havde været længe savnet, fordi jeg netop var hjemvendt fra Barcelona om natten, så da de vækkede mig med gaver og sang om morgenen (efter kun to timers søvn), var glæden stor.

Lærke havde produceret tegninger som havde det gjaldt livet, og Albert havde pakket dem ind. Og så fik jeg denne smukke jordbærplante fra børnene også, og den hænger nu og er så fin i vores gårdhave.




Endvidere fik jeg disse herligheder også:




Tegning af balloner, flag og mor (altså mig); Georg Jensen bestik (dette + kagegafler); skøn kagedåse fra Bloomingville; genbrugsfund i form af fine tallerkner fra norske Egernsund (to af hver) - som passer som fod i hose ind i mit grøn-blå flip i køkkenskabet; og endelig en total feminin og laber boremaskine (som man jo som sej, single, by-chick ikke kan være foruden).

Jeg elsker, at jeg har fået gaver som stritter i alle retninger. Det er med til at understrege alle de kvinder jeg er. Håber jeg ....

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Ewaldsgade,Aarhus,Danmark

2 kommentarer:

  1. Tillykke søde Chalotte:-) Godt at du blev fejret.

    Kh
    Anna

    SvarSlet