Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 21. juli 2013

Billed-spam fra Tyrkiet....

I år gik turen til Tyrkiets 36 grader m. 5 stjerner og All Inclusive. Efter flytningen og ned- og udpakning trængte jeg til at foretage mig nul og niks, og derfor var valget i år ret simpelt. Med to små børn er det ret fantastisk at alting er samlet på eet sted, og at man ikke behøver at vente på servering og den slags. Det hele kan tages i ens eget tempo, og alt er lige ved hånden. Det er en nem måde at holde ferie med familens yngste på, og når man så samtidig har lutter lykkelige børn i poolen dagen lang - ja, så forlanger jeg ikke mere. Jeg (vi) er jo i den situation at vi er en "lykkelig skilmissefamilie", og da jeg ikke havde mod på at rejse på badeferie alene med to små starutter, tog deres far med. Det er så fedt, at vi har mulighed for at gøre den slags, uden at tingene bliver umulige og komplicerede. Det fungerede bare.

Her kan I se et udpkuk af vores uge i sydens sol:

Lærke og far. Vandhund(e) til det sidste.
Albert og far. Mini-vandhund.

På kamelryg. Albert er stoooooolt!
Pool area  day / night. Tyrkisk flag
Hov - genganger.... Lærke til børnedisco. Der gives fuld gas her! Og skønne Albert, der charmer fotografen...

Turistfælde 1: papegøjen! Ikke desto mindre valsede vi ned og købte billederne alligvel... :-)

En skøn tur. Men også dejligt at komme hjem. Især når vejret nu er så godt herhjemme også (det regnede nemlig i lufthavnen i Antalya, da vi lettede, så timingen var ret god...).

Vi er endelig ved at være på plads i huset nu, og der mangler kun småting. Det var mit mål, at der ikke skulle flyde med flytterod, når vi kom hjem fra ferie - det orkede jeg ikke, så meget var allerede på plads inden vi tog afsted. Jeg skal forsøge at opdatere jer lidt mere på boligsiden i de kommende dage. Fortsat god sommer derude :-)

2 kommentarer:

  1. Ser skønt ud, var i Tyrkiet sidste år - det er altså lækkert med badeferie.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne.
      Ja, helt igennem lækkert. I år var det i hvert fald lige hvad vi trængte til. Så må der lidt mere oplevelse ind til næste år... :-)
      Kh Charlotte.

      Slet