Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 4. juli 2013

In the making....

Det skrider så småt fremdad med de forskellige projekter i vores lille hus, og det er dejligt, men jeg må tilstå, at vi er pressede på tid. I morgen, fredag, kommer flyttefolkene, og på det tidspunkt tror jeg kun liiiiiige at den sidste maling er tør. Men det bliver STORT, og huset er endelig ved at tage form præcis som jeg har drømt om. Her bliver intet mindre end absolut fantastisk :-)

Et lille kig til 1. salen afslører disse skønne farver i fin kontrast til hinanden:

Nymalede gulve: repos, Alberts værelse (turkis) og soveværelse med et lille udsnit af mit (nu) yndlingstapet ...
Alberts (kommende) værelse. Tapetet er fra Ferm Living.
Soveværelse. Gulv i højglans hvid og tapet (åhhh jeg elsker det!) fra National Geographic
Når det hektiske flytteræs letter (og vejret tilmed bliver bedre) glæder jeg mig til at indtage en plads i skyggen under vores blommetræ med en god sommerferiebog i hånden. Jeg er sikker på, at jeg slet ikke vil ænse at trampolinen med to højthoppende og -larmende børn befinder sig indenfor en radius af 2 meter ... ;-)

Ahhh..... der mangler kun lige moi...

3 kommentarer:

  1. Det ser skønt ud!

    SvarSlet
  2. Åh, idyl! Det er super charmerende ud - flot tapet i soveværelset, jeg har ønsket noget lignende for vores, men vi tør ikke kaste os ud i en kompliceret fotostat-opsætning - var det dér nemt nok? Ville elske at falde i søvn i "skoven" ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Trine.
      Åhh UNDSKYLD! Jeg kunne ikke huske, hvor spørgsmålet befandt sig, da jeg både havde postet billedet på Facebook og Instagram også, og så havde jeg pludselig ikke mere internet pga flytningen. Det er jeg ked af! Jeg må tilstå, at jeg heller ikke turde at kaste mig ud i projekt-fotostat-opsætning alene, så jeg hyrede faktisk en maler til at fikse hele 1. salen for mig. Det var ikke voldsomt dyrt egentlig....
      Nu glæder jeg mig bare til at min seng ankommer (jeg er ved at være luftmadras-mæt nu nemlig), og så skal jeg endelig falde i søvn i ren harmoni.... ;-)
      Kh Charlotte.

      Slet