Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 23. juli 2013

Kom med indenfor: der tapetseres....

Jeg har glædet mig meget til at indrette børnenes værelser, og på Lærkes værelse har jeg valgt dette fine tapet fra Ferm Living. Opsætningen var min jomfrufærd udi tapet, og det viste sig at være lidt af en udfordring bl.a. pga loftbjælker og skævt hus. Heldigvis for mig er min far lidt af en ekspert i tapeter, så vi endte med at blive et helt smukt teamwork, og væggen endte med at blive rigtig fin, synes jeg.

In Lærke's room I have chosen this wall paper from Ferm Living. It was my first try working with wall paper, and even though the job came with a few obstacles it turned out quite well, I think.



1 kommentar: