Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 19. august 2013

Silkeborgs guld....

Jeg var nær kørt galt den anden dag, da jeg opdagede en ny genbrugsbutik i Silkebronx. Jeg fik vendt bilen, og .... helt fantastisk var den!! Jeg må sige, at for en teak-elsker som mig, var det som at komme til teak-Mekka! Lokalet (som var STORT) var SPÆKKET med lækre møbler fra 1960erne og 70erne især, og der var skønne nips og dåser nede bagerst i lokalet også. Desværre havde jeg lidt travlt denne dag, så jeg nåede ikke at gå ordentlig på opdagelse derinde. Dog fandt jeg et nyt tv-møbel, som jeg har ledt virkelig længe efter, idet den kun måtte være ca. 1 meter langt. Men der stod det pludselig, og det passer perfekt hjem til os. Priserne var en smule høje, men der var også virkelig meget godt at finde fra de danske møbeldesignere. Jeg må snart tilbage igen for bare at OSE!! :-)









Jamen ser det ikke bare helt vildt ud??? Det var det også! Det kribler helt i fingrene for at komme tilbage nu....

13 kommentarer:

  1. Hej. Har du adressen på denne fine butik? Vh Trine

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Trine.
      Jeg har ikke lige adressen, men den kan jeg finde til dig. Så kan jeg også lige hitte ud af, hvad butikken hedder. Jeg har glemt begge dele! Hold øje - så skal jeg nok poste det til dig een af dagene ;-)
      Kh Charlotte.

      Slet
  2. Må.til.Silkeborg.NU! Hej!

    Men inden - halløjsa teakindskudsborde, så mødes vi igen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hahahah.... Line. Jeg tænkte faktisk sådan på dig, da jeg spankulerede rundt derinde ;-) Du må dertil. Helt. Sikkert! :-)
      Kh Charlotte

      Slet
  3. Hej Charlotte, har haft sendt dig en Mail på noget du har til Salg, ved ikke om du har set den :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sisse.
      Jo - er det slikautomaten? Jeg skal nok lige svare dig i aften, men jeg har haft et par travle (som i BLÆSENDE!) dage. Jeg vender tilbage :-)
      Kh Charlotte.

      Slet
  4. Hold da op. Kunne godt finde på at køre der ned en dag. Det ser vildt lækkert ud.

    SvarSlet
  5. Hej Charlotte har du set den sidste besked jeg sendt dig via mail :-)

    Hilsner Sisse

    SvarSlet
  6. Undskyld. Jeg har glemt at vende tilbage med adressen. Butikken ligger på Nordre Højmarksvej (jeg har desværre ikke nummeret, men det er nemt at finde, da de plejer at have et skilt ude ved vejen). God loppe-shopping :-)
    Kh Charlotte.

    SvarSlet
  7. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    SvarSlet