Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 18. februar 2013

Genbrugsguld

I vinterferien tog jeg på en lille tur rundt til forskellige små genbrugsbikse. Det ene sted fandt jeg et pragtfuldt hvidmalet skab (på ben) med hylder og glaslåger til blot 225,- kr, men jeg overbeviste mig selv om, at jeg simpelthen ikke havde plads til det hjemme, så jeg købte det ikke. Dagen efter indså jeg imidlertid at jeg alligevel ikke kunne leve uden det skab, så jeg skyndte mig at ringe til butikken. MEN det var selvfølgelig allerede solgt!! Hermed en bitter lektie lært: vent ALDRIG med at købe pragtfulde ting, som skriger dig op i ansigtet: "Køb mig" Køb mig!!"

Lidt (trøste)lækkerier blev det dog til. Her er, hvad jeg fik med mig hjem:


spejl m. træramme og tre knager forneden, to Lyngby dybe tallerkener, to Rösti tallerkener, gult plastic retro spejl



Helt nyt og uåbnet Hama-perlesæt, Rasmus Klump pudebetræk i voksenstørrelse

- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag den 14. februar 2013

Skønno skønno gaver.....

Da vi lørdag d 2. Februar mødtes til Krea blog-dag i Århus, fik vi alle den skønneste goodie bag med hjem. Tasken var fyldt med alle MULIGE godter, som nærmest fik juleaften til at se helt fattig ud.... Oveni hatten var jeg så heldig at vinde en fed, fed plakat fra Småfolk, som snart skal pynte på børnenes værelse. Alt dette fik jeg med hjem:

Plakat fra Småfolk. Lige til at elske!



Klar neglelak, og fra Badeanstalten: sæbe og ansigtsskrub




Blomsterfrø fra Frøbutikken samt en strikkebog "Toppe og trøjer" af Sys Fredens




Lysholder i lime fra Susanne Scherning




6 små shots-/vandglad fra Holmegaard




Postkort fra Lone Hedegaard, gavekort på hudanalyse fra Dermalogica, samt Jurlique prøver og the fra Klinik Kozo




By Nord showergel (i menneskestørrelse!) og Derma prøve-lotion




Neon knapper og elastik fra Betty P samt armbånd fra Frøken Larsen Design




Stofprøver fra Malika og Rosa samt Johnny Trapez / Retro Pusheren


På dagen påbegyndte jeg at strikke en multi color poncho, og forhåbentlig kan jeg snart vise det endelige resultat frem (hurra for vinterferie!!) :-)






Projektet fortsat (nu fra sofaen....)


Herunder følger links til alle goodie bag-sponsorerne:

BettyP.dk
Rikki Tikki Company
Malika & Rosa
Rosendahl
Husflid.dk
Klinik Kozo
Frøbutikken
Hudplejeinstituttet
Derma
Terapihobby
Klematis
ByNord
Tiger
Sinnerup
By & My
Johnny Trapez / RetroPusheren
Galleri Lone Hedegaard

- Posted using BlogPress from my iPad

søndag den 10. februar 2013

Herligt blogtræf i Århus

Jeg kan ikke beskyldes for at være den hurtigste hare i skoven, og alle andre bloggere HAR sikkert allerede postet deres indlæg om vores krea-lørdag d. 2. februar i Risskov v/Århus. Ikke desto mindre kommer mit bidrag her: Jeg havde fornøjelsen af at være i selskab med en masse UNDERSKØNNE og KREATIVE bloggere, og dagen var arrangeret af søde Anna med bloggen LaRaLiL, som havde stået for alt det praktiske og sørget for gode lokaler til os. Alle bidrog med højt humør, gode ideer og (især vigtigt for moi) en hjælpende hånd, når det kneb med at forstå strikkeopskriften (her skal især lyde en STOR tak til Anne Mari med bloggen annemarisunivers for den pædagogiske tilgang til mit manglende overblik!!) :-)
Her følger lidt fra dagen i glimt:


Tilføj billedtekst














.... og her: to af projekterne i farver :-

Mit strikkeprojekt (i sin spæde opstart) - en multifarvet poncho (som jeg håber, at jeg snart kan vise i færdig format!)


Skøn kage med alt alt alt for mange kalorier. Men lækker ikke desto mindre....

Dagen bød - udover det dejlige selskab - på lækre sponsorgaver, som jeg netop har fået indfanget på mit kamera. Se i morgen hvor meget LÆKKERT vi fik med hjem :-)

Kh Charlotte.

- Posted using BlogPress from my iPad

Pippi og Dipsy


I år bidrog vi til fastelavn med eet stk fræk Pippi Langstrømpe og eet styk Dipsy fra Teletubby Land. Tinky Winky var udsolgt, så det krævede virkelig en god salgstale på Dipsy (men siden er det som om, at de andre Teletubbier slet ikke eksisterer mere. Nu gælder det KUN Dipsy!!!). Jeg fralagde mig mit kreative gen ift Albert i år, så det eneste jeg baksede med her, var at få lavet hul i toppen af hatten, så Dipsys "pind" kunne stikke ud foroven. Lærke er i en kittelkjole, hvor jeg har påsyet retro-stof på som lommer (og her skulle jeg virkelig tage mig sammen, for ikke at blive FLOV FLOV over mine sy-kundskaber, da jeg vovede at gøre det til Krea-dagen sidste lørdag i selskab med HARDCORE sy-damer! Men jeg sagde til mig selv, at det jo var Pippi, som skulle bære det, så pointen var vel netop, at det skulle ligne noget en 10-årig havde lavet?? Eller hvad?), hæklede "lapper" som pynt på kjolen, og så ellers bare shorts og bluse fra Krutter (som passer så fedt ind i stilen), røde kinder og fregner, strømpebukser, forskellige benvarmere og en skøn paryk. Kufferten - som er fundet på loppemarked til 25,- var prikken over i'et (og opvejede for den manglende abe, som i dette tilfælde bare blev en strikket bamse. Heldigvis var det ikke nogen krævende Pippi, så det gik alt sammen) :-)


Lærke - aka Pippi og Albert aka Dipsy
Skønt retrostof og hæklede "lapper" - alt sammen vundet i fabelagtige give-aways her i Blog Land :-)


Fotos fra sidste lørdags Krea-dag kommer snart :-) Rigtig god søndag (og VINTERFERIE weheeee)

- Posted using BlogPress from my iPad